Preco mi je stale zima?

Príspevok v téme: Preco mi je stale zima?
Molinka

Mam 17 rokov. Je mi stale zima bez ohľadu na to v koľko stupňovej teplote som. Spím v mikine a v teplákoch a mam aj ponožky ale po celom tele aj tak zimomriavky.. Neviem sa nijak zohriať a ruky aj nohy mam stale ľadové a po celom tele zimomriavky. Preco ostatným zima nie je a majú teple ruky aj nohy a ja nie?.. A este, neviem ci to súvisí s tým ze mi je zima ale stale chodím cikat. Staci ze vypijem maly pohár vody a do piatich minút idem na wc a potom este dvakrát..ked nepijem nic tak chodím asi každú hodinu. Niekedy za deň vypijem iba pol litra vody lebo chodiť stale cikat je neznesitelne.. Často mam kvôli týmto problémom zlu náladu a stale sa trápim lebo neviem co s tým mam robit.. Viete mi poradiť ako si mam pomôct ? Dakujem

Shayleen

Tak to budeš mať problém s obličkami. Ku DR na odborné vyško čo iné? Stade to sa to nedozvedieš a ani pomoc nedostaneš. Všetko iba u lekára

Molinka

A co s tým cikanim.. Stale chodím na wc aj ked som nic nepila a cely deň ma kvôli tomu v ústach strašne suchoty ale akonáhle sa napijem co i len pár hltov hneď to ide von a oveľa viac ako som vypila

Shayleen

Tak budeš mať asi poruchu štítnej žľazy. Ja mám zníženú funkciu a sa kra studené ruky a nohy! Chod ku lekárovi a nechaj sa vyšetriť

klara19

skús piť čej s klinčekmi,škoricou,korením..alebo zjedz lyžičku škorice s medom,je to dobré na imunitu a škorica zohrieva