Počas posledných troch rokov som pribrala 26 kíl a nemôžem sa ich zbaviť, skúšala som rôzne diéty, ale to čo rýchlo schudnem, tak znova priberiem. Tak som sa teraz rozhodla, že sa prestanem týrať a pôjdem na to pomaly. Dala som si vypracovať jedálniček u dietológa, prihlásila som sa na zumbu a s partnerom sme sa dohodli, že každý víkend sa vyberieme do prírody. Chcem sa s vami poradiť, čo sa oplatí vidieť - Vysoké Tatry a celý Slovenský raj máme schodený krížom-krážom, čo by ste mi poradili vy? Na lokalite nezáleží, len nech to je na Slovensku ;-)
Kam na túry po Slovensku
ja sa pridam, ponukam nase okolie, su to mensie turistiky:) ako napr. Vápeč, Súlovské skaly, Kľak, Vršatec, Inovec.Doporučujem krásny výhľad zo zrucaniny Tematín. Pekne turistikovanie:)
Tak to chápem embryo, tiež mám pár obľúbených miest, na ktoré sa rada vraciam a majú pre mňa vždy akoby nanovo neopakovateľné čaro.
Ten pocit, stáť na vrchole hory je neopísateľný a návykový :)
Slobodna: "zatial" na mna posobi tak... optimisticky :-)
okolita krajina na dlani, hlava v oblakoch, ruksak na chrbte, pot na cele, nastupane metre v nohach a stastie na dosah... tiez to tak mam rad :-)
Janosikove dierysu nadherne :-)
a my zas chodime cela rodina od jari do jesene po hradoch a zrucaninach,naposledy sme boli v cachticiach,pekne to tam zrekonstruovali:-)
Nádherné fotky embryo, milujem hory. Zatiaľ mi chýba na takéto túry správny parťák, ktorý by ma "istil". Nie som z Liptova, len sa mi ten kraj páči, teda najmä prírodné krásy.
To je chyba Slobodna, velka chyba... vyhrabal som ti par fotiek
Rohacske pleso - i.imgur.com
Liptovska mara - i.imgur.com
i.imgur.com :-)
Narozdiel od Vysokych Tatier sa mi to tam nezdalo tak preludnene a z Liptova to mas na skok ;-)
Západné Tatry nemám schodené, ale vyzerá to zaujímavo embryo.
Ja ti odporucim vo Vratnej doline Chleb a Rozsutec a moju srdcovku - Zapadne Tatry ;-) (Tri kopy, Smutne sedlo, Baranec, Spalena...)
Sitno - poctivo vyšlapané, veľmi slušná makačka, ale ten pocit a výhľad hore stojí za to ;)
Liptov je tiež veľmi pekný kraj, dá sa pochodiť krížom - krážom.
sivec