Zaujima ma Vas nazor na moj problem. V januari tohto roku som ochorela na anginu,pod sankou mi navrela uzlina ktora velmi bolela.Po vybrati ATB sa zmensila,mierne.V maji sa ale zvacsila opat,ale nebolela.Casto ma vsak bolievaju klby,ruky aj nohy. Nechudnem,unavena byvam tak ako aj ini ludia
Bola som u lekara v maji,krvny obraz OK,zistena prekonana mononukleoza pred dvoma rokmi,zistena prekonana listerioza.Opat podanie ATB,sono uzlin 3,2 cm-po vybrati ATB zmensene uzliny pod sankou na 2,2 cm.Testy,vytery na ORL negativne.Uzliny mam uz aj na pravej strane pod sankou-bolestive,do 1cm Vcera som bola na vysetreni krvi po 4 mesiacoch-krvny obraz OK,onkomarkery OK,stitna zlaza OK Mne ale ta uzlina neda pokoj.Mam strach nakolko mi dve kamaratky zomreli na hodgkinov lymfom.Nezmensuje sa,ak sa zmensi tak len kusok ale sa ani nezvacsi,je tvrda,pohybliva.Bojim sa tej bolesti klbov ci nemam nejake rakovinove ochorenie Je pravda ze v lete ma tak klby nebolievali,neviem ci to nie je pocasim,uz neviem kam sa mam obratit,mam velky strach.
Zaujimaju ma hlavne nazory odbornikov
Vdaka