Strasne skripem v noci zubami

Soraja

00001 no vies, ono to ide na nervy aj tym ludom. Ja to mam od detstva, s tym sa neda nic len tak robit a to mam za 20 rokov pobehanych lekarov vselijakych. Ked spis a normalne vies ze skripes zubami a mas krce v sanke a nevies prestat je to strasne. Takze aj ked sa nevyspis, skus byt k partnerovi chapava. Nerobi to schvalne a urcite mu to nie je dva krat prijemne.

00001

kurnos, pre teba to možno nie je problém pokiaľ nemáš priateľku.
Môj priateľ každú noc strašne škrípal zubami, nedalo sa vôbec pri tom spať, bola som strašne podráždena a nervózna, no poslednú dobu síce škrípe ale nejako menej. Nie je to až také prenikavé. Len ma dosť žerie, že síce vie o tom, že škrípe, ale nič preto nechce robiť aby to prestalo. Ku zubárovi nechce ísť a keďže ho bolí len občas sánka tak sa to dá prežiť.

kurnos

betka20: Podla mna to bolo v pohode...dobre som sa zasmial ;)
Uz tu je jedna taka tema. Ale teda podla mna ked to len teraz zacalo, tak to je nieco s psychikou mozno so stresom a prejde to. Ja to tiez robim, ale myslim, ze kym ma nic neboli, tak to nie je problem...Ale kazdopadne zubar by k tomu mal vediet povedat viac.

ivka2

v poslednej dobe sa to stalo aj mne, ale ja mam skor pocit ze ja ako keby som silno stlacala sanku a bolia ma zuby:(((z coho to je???doteraz som to nerobila no za posledne tyzdne sa to viackrat opakovalo, ze som spala ako keby s krcom v zubach..

red rose

No nasla som si to na nete a je to ono..ja to robim iba v noci a myslim si ze to je z psychickeho hladiska mam same problemy ;o( myslite ze to zmizne? nikdy som to nerobila az teraz ;o( bojim sa ze si znicim zuby ale k zubarke aj tak nemozem lebo som v zahranici