Som sprostá a chcem s tým niečo robiť. Dá sa to vôbec? Môže si človek nejakým spôsobom zvýšiť IQ?
Som hlúpe tela
Tak asi si hlupe tela. Ked to dokazes o sebe povedat. Nechapem ludi, co sa dokazu takto ohodnotit. Dufam, ze mas 13
Ahoj o4g8d5
IQ je tusim popis funkcnosti mozgu v ramci jeho schopnosti : ako suvisia medzi sebou farby, tvary, cisla, slpvne ulohy atd atd...zvys pocet zdrojov, to ti naplni mozog.
IQ nepopisuje ako sa vies slovne vyjadrovat, nepopisuje ako casto chodis do prirody, nepopisuje ci citis kedy si oddychnut, nepopisuje preco v napätých situáciách nevies rozmyslat, nepopisuje ako sa starat o zivot...mozog je velmi malicky a niekedy je nasemu zivotu viac na skodj ako na osoh, zalezi aku hodnotu mu pridelíme a akoho viemepouzivat.
Ak sa stotoznujes s mozgom (JA = vyska IQ), resp. ak pouzivas mozog na hodnotenie seba - uz v tomto momente padas hlbsie lebo hras podmienenu hru mozgu - som zla, dobra som ak spravim A, B,C.
Ked nerobim nic som automaticky zla. Ked nepouzivam mozog som automaticky hlupa.
Atd atd atd... tvoje myslienky ta sem doviedli o4g8d5...a ty sa chces coraz viac ponorit do nich? To snad nevidis co ti robia? Ignorujes seba a svoj stav, ze sa citis zle ? Do kedy si budes este sama robit zle :-)
Ako prve sa vzdaj myslienok ktore su ti nanic, ako napr. ze si zla, svet je zly, vsetko je zle. Jednoducho do nich nevkladaj energiu. Su to destruktivne myslienky, nicia ta ci si to priznavas alebo ignorujes.
Vedomy zivot je taky, kde si ty vedome tvoris zivot na zaklade svojej sebareflexie, cize na zaklade poznavania samého seba.
Pekny tyzden o4g8d5 ak chces kludne mozes napisat ma mail.