Čo s vysokou školou

Príspevok v téme: Čo s vysokou školou
lienkaa5555

Dobrý večer, rada by som sa poradila.
Od septembra som začala študovať na vysokej škole, kvôli ktorej som drela dlhé mesiace, aby som sa prebojovala cez prijímačky s tým, že som sa tam tešila.
Nakoniec ma teda prijali, no po dvoch mesiacoch štúdia zisťujem, že na tej škole vôbec nie som šťastná. Ohľadom kvanta učenia - v poriadku, s tým sa rátalo. takže to nie je tak, že by sa mi nechcelo. Práve naopak, nenašla som sa v tom. Rodičom som oznámila, že zvažujem ukončenie štúdia a začnem niekde pracovať. Samozrejme že každý rodič chce pre svoje dieťa len to najlepšie a preto mi povedali, že by ich to sklamalo, no ak sa rozhodnem odísť, budú to rešpektovať, no zároveň dodali, že by som urobila najväčšiu hlúposť akú urobiť môžem.
Prácu som si plánovala nájsť v Prahe - kde býva priateľ a popri tom som chcela robiť hudbu - to čo ma baví... ( školu nechcem nechať kvôli priateľovi - bola by to hlúposť)
Kvôli škole som nonstop vystresovaná, je mi zle, nechutí mi jesť.. A v hlave mám hrozný bordel. Neviem čo ďalej ani ako sa rozhodnúť..
Vopred ďakujem za každú jednu reakciu..
čo by ste robili vy? máte podobné skúsenosti?
pekný večer :)

5.5 elsa

vyber si inú vš a prestúp možno masmediálne komunikácie tam môžeš využiť hudbu ako moderátorka v rádiu napríklad,vš muzických umení aj tam sú rôzne zamerania hlavne si poriadne rozmysli čo chceš aby si sa znova nesekla mimo :)

drôtvoku

treba si uvedomit jednu vec-nikto v prvom rocniku nezisti, ze sa v tom nenasiel...su tam spociatku vseobecne predmety davajuce zaklad, to zaujimave prichadza neskor