Ahojte , chcel by som sa spýtať hlavne dievčat , či by dokázali mať vzťah s mužom o ktorom druhý hovoria že je dobrý a slušne vychovaný , má vyšportovanú postavu ale bohužial vôbec neni pekný v tvári . Dakujem za odpovede.
Otázka pre ženy
Sakris a este mas aj rad horory, trance a spanie:-) Uz len tymto si mi sympaticky:-)
Neni pekny v tvari....to je strasne relativne.kazdy to vnima inak.spytaj sa 10zien koho vnimaju za pekneho a rozpoluplne odpovede dostanes.to co ja vnimam za pekne moja kamoska vobec nie.to co ona vnima za pekne ja vobec nie.kazdy preferuje nejaky typ ale z vlastnej zivotnej skusenosti mozem povedat ze to ako ta vnimaju ostatny zavisi hlavne od toho co ty si myslis o sebe co svojim spravanim davas najavo svetu.dokonca nemusis byt ani pekny pekna aby a ostatny ak vnmal staci ze seba ak vnimas a plati ze to co navonok vyzarujes to dostanes naspat.staci ak mas priemerny obal ale za to vysoke sbavedomie extrovertn povahu si spolocensky priaelsky a uz ta budu vnimat ze si in je o teba zaujem vzdy psychika prepise obal.povaha je dolezitejsia ako obal.zbytocne je niekto krasavec pokial je neambiciozny nuno potom uz nie je on zaujem.takato je moja skusenost plati to aj pre zeny.
Ano spusta zien b chodilo s tebou je to otazka povahy.
Ale ináč AYKY v tom klobúčiku si fešy :D
Vy sa mu čudujete že je na fotke taký strnulý a upätý, veď si všimnite vedľa čoho sa fotí a pochopíte prečo je tomu tak :D
dobre ti tu už ostatní napísali. problém nie je v črtách tvojej tváre, ktoré sú úplne normálne, ale v tom, že ťa to zbytočne trápi. z tej fotky mi pripadáš ako taký introvertný, citlivejší typ, vlastne aj spomínaš sociálnu fóbiu - to sa potom prejavuje aj na tvári, zrejme potom pôsobíš strnulo... aby som tak povedala, v sebaobrane zvnútra zabuchneš dvere, ale potom sa ani tvoja vnútorná krása nemôže prejaviť.
ale k tvojej pôvodnej otázke, keď už sa pýtaš, odpoveď znie, áno. u muža sú omnoho dôležitejšie iné veci, než či má alebo nemá krivý nos či plešinu. napokon, môjho priateľa by som tiež, keby som chcela byť objektívna, musela prehlásiť za "nie pekného" - hoci pre mňa je už najkrajší na svete :) a to aj vďaka tomu, že ho poznám, viem, aký je a to je podstatné. a mimochodom, keď sme spolu, je uvoľnený a smeje sa, tak to zrazu aj v tvári vyzerá krásne, hoci inak má na nej tiež často ten napätý výraz (ako tak pozerám na tvoju fotku, v niečom sa trochu podobáte :))
a suhlasim so psychozou
Ved si pekny. To co je za otazku? Nechapem co riesis :o
Teraz zijem v zahranici a tu behaju ini monsteri :D
Dobre vyzeras, neboj :)
menu5 :) tak som sa zamyslela a predsa len musím uznať, že sú prípady, kedy máš pravdu. Ak sa jedná o povrchných ľudí, ktorý vedia vnímať len tú fyzickú príťažlivosť a stačí im to ku šťastiu, tak ano, pre takýchto ľudí sebavedomie nevyváži krásu. Vtedy zle vyzerať je naozaj "problém".
menu5, nesúhlasím mám presne opačnú skúsenosť: chlap menšieho vzrastu (150cm?) mal normálne vysokú manželku, kočku, žiadnu zrúdu. Už mali obaja po 40-ke. Kopa vozíčkárov, hendikepovaných ľudí si nájde partnerku, to je už aj praktické obmedzenie v živote, nie len nejaká hlúpa krása. A ja nehovorím o vysokom sebavedomí, ale o normálnom zdravom sebavedomí, keď si človek má byť vedomí svojich kladov i záporov - zlatý stred.
A nakoniec, môj obľúbený klinec :)
www.youtube.com
Ak si tekýto týpek dokázal nájsť ženu, postarať sa o ňu a majú spolu dieťa, tak to ľavou zadnou musí zvládnuť naozaj hocijaký chlap. Len jediná podmienka - nesmie sa podceňovať, fňukať a vymýšľať si úplne smiešne vraj "obmedzenia", ktoré mu odháňajú schopné baby a bránia mu vo vzťahu. Krása, dokonca ani chýbajúce ruky a nohy vôbec nie sú dôvodom pre to, aby niekto bol sám. Ak by týpek vo videu bol zatrpknutý, zakomplexovaný blb, je na betón sám. Ale div sa svete, je ženatý.