Prosím Vás, ja s mojim frajerom ( sme spolu už 1 rok aj 4 mesiace), neskutočne sa ľúbime a chceli sme to skúsiť. Rozdiel medzi nami je 2 mesiace. Obaja máme pred 16-tkou. Aj ja, aj on sme mali trochu stres predtým, ale aj napriek tomu to všetko prebehlo dobre. Bolesti boli, ale nekrvácala som. Minuli sme 3 kondómy. Ten prvý si dal, ale necítil sa v ňom dobre, tak si dal druhý. S tým 2.kondómom sme aj začali. Trvalo to nie veľmi dlho.Možno 10 minút. Vtedy sa ešte nespravil. Potom sme po jednom šli na WC (malá potreba) a ešte sme sa šli najesť. Potom sme išli druhýkrát, to si dal znova iný kondóm - ten tretí a to už šlo plynule a asi 15 minút to trvalo. Vytiahol ho zo mňa ešte predtým, ako sa spravil.
Takže, moja prvá otázka znie : Mohla som otehotnieť aj napriek tomuto všetkému ?
(Lebo mám také bolesti v podbrušku a krížoch,ale neviem či je to tým. Inak nič, žiadne nevoľnosti.)
(Len tak pre info - menštruáciu som naposledy mala 20.10., naše poprvé bolo 31.10.)
Potom o dva dni nato, mi zistili zápal močových ciest. Mohol to spôsobiť sex ?
Keď áno, tak by sa to mohlo opakovať po každom sexe, alebo len po tomto prvom?
A môžu tie bolesti v podbrušku a krížoch byť spôsobené tým,že mám zápal močových ciest ?
Vopred ďakujem za odpovede, snáď tu nejaké budú ☺