Prvý a chránený sex s kondómom a zápal močových ciest

Príspevok v téme: Prvý a chránený sex s kondómom a zápal močových ciest
verca665

Prosím Vás, ja s mojim frajerom ( sme spolu už 1 rok aj 4 mesiace), neskutočne sa ľúbime a chceli sme to skúsiť. Rozdiel medzi nami je 2 mesiace. Obaja máme pred 16-tkou. Aj ja, aj on sme mali trochu stres predtým, ale aj napriek tomu to všetko prebehlo dobre. Bolesti boli, ale nekrvácala som. Minuli sme 3 kondómy. Ten prvý si dal, ale necítil sa v ňom dobre, tak si dal druhý. S tým 2.kondómom sme aj začali. Trvalo to nie veľmi dlho.Možno 10 minút. Vtedy sa ešte nespravil. Potom sme po jednom šli na WC (malá potreba) a ešte sme sa šli najesť. Potom sme išli druhýkrát, to si dal znova iný kondóm - ten tretí a to už šlo plynule a asi 15 minút to trvalo. Vytiahol ho zo mňa ešte predtým, ako sa spravil.
Takže, moja prvá otázka znie : Mohla som otehotnieť aj napriek tomuto všetkému ?
(Lebo mám také bolesti v podbrušku a krížoch,ale neviem či je to tým. Inak nič, žiadne nevoľnosti.)
(Len tak pre info - menštruáciu som naposledy mala 20.10., naše poprvé bolo 31.10.)

Potom o dva dni nato, mi zistili zápal močových ciest. Mohol to spôsobiť sex ?
Keď áno, tak by sa to mohlo opakovať po každom sexe, alebo len po tomto prvom?
A môžu tie bolesti v podbrušku a krížoch byť spôsobené tým,že mám zápal močových ciest ?

Vopred ďakujem za odpovede, snáď tu nejaké budú ☺

Bambulin

Dobry deň, mam jeden problem. S priateľom sme spolu 1 rok .. nikdy sme so sexom problem nemali. Problèm je v tom, že to robime kazdy den ale s kondómom. A teraz ma všetko boli, neviem dosiahnut ani orgazmus. Môze to spôsobovat kondóm?

Dasha007

Takže, odpoved na tvoju prvú otázku: pokiaľ kondom nepraskol, tak tehotná určite nie si.
Zapal mocovych ciest mozes mat zo sexu, je to velmi caste. Neda sa dopredu povedať či sa to bude opakovať po každom pohlavnom styku, niekedy sa to stáva častejsie, inokedy menej. hlavne je že \"si na seba musite tam dole zvyknut\". (pocas sexu si napr davaj pozor aby si bola prikrytá aby si neprechladla atd)
bolesti v podbrusku su pravdepodobne sposobené zápalom, aj bolesti v krizoch, pálivá horuca bolest pocas mocenia, tlaky v podbrusku, to vsetko moze byt sposobené zapalom.
Plus, niekedy sa stáva ze sa po prvom pohlavnom styku nedostavi menstruacia, alebo s velkym meskanim.