ahojte,
mame vztah na dialku, vlastne od zaciatku vztahu, ... stale chodi do roboty, nema cas na komunikaciu, ja studujem, mam strasne vela volnehocasu... a stale som ho "otravovala"...pisal mi ze nemaa na mna tolko casu, ale ze to treba vydrzat a je to len docasne...aj mi prestal odpisovat ze lubim ta a tak... ked prisiel teraz na tyzden domov, tak bolovsetko fajn, ale raz som nevydrzala a povedala som mu ze to nejak prestava klapat, ze to citim ze je medzi nami nejak dusno a spustil na mna ze :
mam ta rad, lubim ta ale nemam tolko casu na teba, mam novu robotu ,vela starosti.. nestiham s tebou komunikovat tak ako dakedy, mala by si trosku povolit, zit si aj svoj zivot a venovat sa aj sebe, nielen stale cakat na FB a stale si chciet pisat, volat, kontrolovat....mam pocit ze si na mne ako keby zavisla....
citim sa hrozne ponizene a vobec som si neuvedomila ze je to tak, ja som si myslela ze to chce, ani neviem preco ....chcela by som to napravit, aby si ma zas vazil a chcel ma ako pred tym, lebo jemu vobec nechyba pusa odomna, alebo stisnutie , objatia, nic..
.. na zaciatku si odo mna pekne vsetko vypytal(pusu, objatie), bol mily, pozorny..
teraz ako keby vedel ze vsetko dostane zadarmo tak sa nesnazi .... aj mi naznacil ze on chce byt vo vztahu ten co sa snazi dobyjat ...
Prosim poradte ako to napravit.... chcem aby sa zas o mna snazil , aby trosku zabojoval, ale bojim sa ze to vyzneje trapne, ked zacnem hrat nedobytnu po tom vsetkom ....