Mam tento problem, zo zaciatku je vzdy vsetko dobre, paci sa mi v praci, ale potom to ide dolu vodou. Zacne to tak, ze bud sefka ma proti mne nieco, alebo kolegyne. Zatial som robila na troch miestach a vzdy ma prepustili. A nechapem, ja som mila a nekonfliktna. Aj sa snazim. Ale vzdy si najdu na mne nieco ako keby som niekomu vadila. Mate to podobne? Rady?
Neviem si udrzat pracu
mozno si pekna a skaredsie zeny vedla seba peknu babu tazko znesu a preto si najdu rozne sposoby ako sa jej zbavit. Nechcu ta medzi seba. Skarede zeny vzdy budu ziarlit na tu peknejsiu a milejsiu. Mala si aj muzov kolegov? Ak hej ako si vychadzala s muzmi kolegmi? Ak ta mali radi a boli k tebe dobri viac ako k ostatnym tak tam tie ziarlivky maju o dovod viac ako ta odklidit.
neoton.1: co ta viedlo na drahu ucitelky na ZS?
Na SS ma tiez sikanovali. Ale na VS bolo ok. Tam si ma myslim aj vazili. Aspon vacsinou.
Ano rozumiem si s ludmi. Pokial sa oni sami nezacnu ku mne spravat nejak blbo. A to je prave to, asi citia ze nie som sebeista a preto po mne idu. S detmi sa to dalo vacsinou aj ked boli urcite problemy s ich disciplinou na hodinach. Ale na ktorej skole nie su? Ani ti neviem co mali proti mne kolegyne, asi to ze som ina. Mam nizsie sebavedomie a asi posobim submisivne.
no ale inak si s ludmi rozumies? napriklad na VS alebo SS to bolo ako? a s detmi, ktore si ucila je to v pohode? celkovo mi to pride zvlastne. a tie "konflikty" v praci ako prebiehaju, kvoli comu to je?
Myslim to tak, ze neucim zatial. Kedze som nedobrovolne nezamestnana. Ale vsade kde som ucila tak to nevyslo z tu uvedenych dovodov.
Mam 25, som zacinajuca ucitelka na zs. Nie som zla povaha, nie som ani nekomunikativna. Ale mozno mam nizke sebavedomie, to mi vravia znami. A ked som bola decko tak som bola sikanovana.
nepodarilo zaclenit do kolektivu? to je zvlastne. co si nekomunikativna, ticha? aky charakter malo to zamestnanie? mozno sa snazis az prilis, to je tiez niekedy na skodu? neviem kolko mas rokov, ale napriklad v skole medzi spoluziakmi si ako na tom bola?
Povedia mi ze sa mi nepodarilo zaclenit do kolektivu. Ani tri mesiace, co je skusobna doba, ma tam nedrzia a hned mozem ist. Ozaj nerozumiem, ako pisem tak nie som zla, som mila aj ochotna pomoct ked je treba. Ale vzdy nieco nefunguje, zacnu sa ku mne spravat povysenecky. Uz ani nemam chut hladat si robotu aj ked viem ze musim ale bojim ja ze zas dopadnem takisto.
ja nemam take skusenosti. ale mozno keby si bola konkretnejsia, lepsie by sa ti dalo poradit. a ako ti to odvovodnia, ze koncis? co maju proti tebe?