Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Meškanie menštruácie!

Príspevok v téme: Meškanie menštruácie!
julka22

Ahojte mešká mi menštruácia neviem dôvod som prechladnutá a asi aj na kríže lebo ma bolia mešká mi menštruácia už 6dni. Obávam sa najhoršieho tehotenstva partner pri pohlavnom styku používa furt kondóm nikdy nepraskol ani nič podobné..Viete mi poradiť či to meškanie može niečo spôsobovať alebo niake rady?

Stalo sa vám niečo podobné?

ani964

Ahoj, môže to byť z prechladnutia, alebo aj zo stresov. Ja som mala isté obdobie hrozné stresy a nejaké 2 mesiace na to (čiže sa to ani neprejavilo hneď) som mala hrozne dlhý cyklus. Ďalší mesiac zase príliš krátky. Ani potom to nebolo celkom ideálne, ale pomaly sa to dávalo zase do normálu. Zľakla som sa čo sa so mnou deje (aj keď som tušila, že to bolo kvôli tým stresom) a začala som si o tom zisťovať veci na internete. Našla som články o symptotermálnych metódach (veľa je toho popísané napr. na fertility.sk) a začala som sledovať svoje telo, príznaky a tak. A na toto môžem odporučiť aj výbornú aplikáciu do mobilu (play.google.com). Nespolieham sa na to stopercentne, ale pomohlo mi to pochopiť ako fungujem. A keď som bola naposledy chorá a menštruácia mi meškala skoro 2 týždne tak som z toho tak nestresovala, lebo som vedela, že som kvôli chorobe mala oneskorenú ovuláciu.
Tak držím palce, nech je s tebou všetko v poriadku. :)

julka22

Dakujem za radu..:) Zajtra to tak vypadá že si kupim 2 testy a jeden hned a jeden o týžden a uvidim jak výdu..Vydýchlo mi že takéto problemi nemam sama..

elis_01

ahoj :) ja som mala taketo problémy od zaciatku ako som dostala prvu menstruaciu :) kym som nemala priatela tak som to neriesila :) ale teraz už mám priatela a zakazdym ked mi meskala tak som len stresovala že som tehotna a tak :) prechladnutie tiež sposobi že menstruacia meska :) mne sa to stalo niekolko krát že mi meskala 2 tyzdne a doktorka mi povedala ze som len prechladnuta :) takže neboj sa :) ak si prechladnuta tak ona pride :) len treba čakať :) ale ak sa ti nechce čakať a chces si byt istá tak si urob test :) mne meskala 3 tyzdne, testy boli vsetky negativne a ked som sa konecne odhodlala ist ku gynekologicke že prečo mi meska :) tak zistila že mám cystu :) dala mi vyvolavacku a menstruacia za 5 dni prisla :) tak neboj nic :)