Ahojte, mam 29 rokov, som stastne vydata, mam 2 male deti a zijeme si dobre. Zijem v cudzine od 20 rokov a aj moj manzel je cudzinec. Pracujem v butiku, ktory ma otvorene obchody po celom svete, takze casto chodia ku nam na kontroly manazeri tejto spolocnosti. Predvcerom prisiel na kontrolu manazer z Talianska. Je inteligentny, sikovny a dobry charakter, kedze ho vsetci poznaju uz roky. Vsimla som si, ze cele tie dni po mne pokukava a stale sa nenapadne kruti okolo mna. Dnes na mna vyvalil, ze chce aby som s nim odisla do Talianska. Rozisiel sa so zenou a on je sam. Ma dom, auto, chatu pri mori, peniaze, ze nech sa zbalim, vezmem svoje deti a nech idem ku nemu. Vraj pracu mi najde a dobre sa o mna postara. Ja som sa na to zacala smiat a on, ze nech sa nesmejem, on to mysli vazne. Na to mi hovoril, ze mu staci povedat a on mi kupi letenku. Tak pozeram na neho, ci je normalny, ved ma pozna iba dva dni, ani so mnou normalne nehovoril a uz chce so mnou zit?! On, ze ano, ze mu stacila jedna hodina na to, aby vedel, ze chce byt so mnou navzdy. Hned ma pozval, ze mam ist dnes vecer s nim na kavu. Tak mi to bolo hned jasne :)Okamzite som mu splechla do tvare, ze spat s nim nebudem a na kavu nepridem nakolko mam rodinu, muza a deti. Ak mu ide o sex, iba mrha svojim casom, ja mu nedam... Tak zacal, ze on sex nechce, on chce iba trosku casu pri kave atd.. Ked sa skoncila moja sichta, tak prisiel za mnou a opytal sa, kde ma moze najst a ja ze - nikde. Odisla som z prace, ale zajtra v praci ho uvidim znova. On totiz sa vracia do Talianska zajtra v noci, tak uvidim co sa bude diat... Inac je mozne, aby normalny dospely chlap sa choval takto? Je inac normalny?!
Som dospela, tak co....... to ma znamenat?!
Ano, lichoti mi taky zaujem, asi kazdemu by, ale pozastavujem sa nad tym, ci je v realite inac normalny. K peniazom sa vyjadrovat nebudem, to su vase uvahy a nie moje. Moj manzel ma penazi dost. A v clanku nikde nepisem, zeby som chcela a ze VAHAM. To kde ste vycitali? mozno vy by ste na mojom mieste konali inac...
Itte: veta o stasti mi oci nekole, ale tvoja neschopnost ho razne odmietnut a tvoje uvahy nad tym kolko ma penazi
No2 ano, oni su potom taki divni :) ja len lutujem ich zeny a ktovie preco sa ta jeho s nim rozisla. Ked jej toto robil aj v manzelstve, tak dakujem pekne.
Ambryo, neviem ake manzelstvo mas ty, a ci vobec nejake mas, ale prepac, ak ti ta veta o stasti kole oci...
znamena to, ze nevies povedat nie, mala si ho rezolutne poslat kade lahsie... alebo tvoje manzelstvo nebude take stastne ako si o nom myslis a prezentujes ;-)
Ja ti verím, že sa ti to stalo. Aj moju sestru balili, keď bola v Taliansku. Taliani sú vraj takí. Ja som bol taký, keď som bol v mánii:-) Teraz mi to príde ako riadny extrém:D
Jedna tu píše, že muži sú takí, ďalšia píše, že muži sú hentakí:-) Zaujímavé čítanie.
Je mi jedno, ci veris, alebo nie. Keby si zila v zahranici, tak zivot tu je uplne iny.
Vraj muzi taliani su takyto "normalni".
aspon to povie narovinu a nevodi ta za nos