chcem sa vas spytat na nazor, ci ma lekar pravo hovorit o inych ludoch nieco v zmysle ze maju nizsie IQ prip mali problemy s ucenim a pod. ci to povazujete za porusenie lek tajomstva.v poslednej dobe sa mi totiz zda, ze kamarati su uz na lek predpis
kamarati na "lekarsky predpis"
mam 22. ja som k nemu chcela byt uprimna, chcela som aby vedel ako to je ale tiez som mu povedala ze mne to neprekaza
to S_M:ahoj l****!!!
to an44: Kolko mas rokov???
to ethel: ahoj l***a :-))
ja sa nedivím,že to vyprchalo....sklamala si ho....nedovolila by som rodičom zasahovať mi do vzťahu...
viem vsak ze ho stale lubim
ale ja to viem, aj sme to rozbehli nanovo bez vedomia nasich, teda mojich rodicov ale uz to nebolo ono, proste to krasne zo zaciatku vyprchalo.
an44,predstav si byť na jeho mieste,mala by si učnovku a on VS a nechal by ťa kôli tomu:-( cítila by si sa určite strašne menejcenná...svet potrebuje aj učňovkárov,nielen VS.
ja ti verim :-). ale nevies aky to bol tlak, ze ja koncim vs a on ma ucnovku. proste neviem, fakt neviem
ked niekoho lubis, je ti jedno co hovoria ostatni, je jedno co si myslia rodicia. doleziti su len ti dvaja co sa maju radi a ti ostatni su nepodstatni. je to tazke, ale ked niekoho lubis, predsa nie je co riesit. ja by som sa hentak chalana nevzdala. never!
an44...je to ťažké, chápem, ale vždy je cesty späť! držím palce