Na internate mi spolubyvajuci kradne veci. Uz som prisiel o par triciek a kabat. Ako to mozem riesit? Vsetky obvinenia popiera. Mozem stym ist na policiu? Budu sa tym zaoberat? o sude byt rec asi nemoze kedze to nepresahuje istu hodnotu penazi. Dakujem pekne za vsetky odpovede. uz som zufaly
Okradli ma. Co mozem robit?
Takto.. Skús si dať niekde skrytú kameru a keď na tej kamere alebo Telefóne bude záznam jak Kradne tak máš dôkaz , a s tým dôkazom môžeš ísť na políciu. Potom sa to začne riešit a tvoj spolubyvajúci môže mať velké problemý.
ja by som to asi nahlasil s tym ze xcem ineho spolubyvajuceho
noir, kym nemas dokazy, tak ho ani neobvinuj ani nekonfrontuj, bohuzial, budes si musiet davat pozor na veci aj ked to bude v spolocnej izbe tazke, hlavne cennosti,pc
2 noir a ked to otocim a tvoj spolubyvajuci uda teba ze si mu ukradol kabat a oblecenie dokopy za 500 EUR? ako ma policia vediet kto klame a kto nie?
Takze niekto si moze v pokoji spat a ja nemozem nic urobit?? to nic nemozem urobit ani ked v tej izbe nikto iny nebol?? nechcem sa ist hovadit na policiu tak som chcel vedeit co mozem a co nemozem robit
a ty cakas ze ked na niekoho ukazes prstom tak mu hned spravia domovu prehliadku???
je to svinstvo ale bohuzial taketo veci sa jednoducho nedaju poriesit.... max mu mozes dat do drzky...
A ani na policii nebudu nic robit?Co taka domova prehliadka?? alebo nieco podobne? No nik iny okrem nas tam nebol a ani kluce nema. Takze ani policia nic neurobi ano? uz ma to hneva. nieco sa musi dat urobit.
ako vies ze ti to ukradol on??
ono bez dokazov nic nebude ak vsetky tie veci prekrocili urcitu sumu tusim 400 EUR alebo tak nejak tak je to uz trestny cin