Odpovedzejte mi prosim na otazku, preco muz jeden den tvrdi a sprava sa tak a na druhy den uplne inak. Jeden den som mnou flirtuje, vzdava poklony, imponuje mi a na druhy den sa tvari akoby som neexistovala. Som z toho na nervy aki su slovenski muzi schizofrenicki. Jeden den s vami bez problemov prekecaju, smeju sa a vtipkuju a druhy den akoby sa pod nimi zem prepadla. Nedaju o sebe vediet, neukazu sa, nezavolaju, ledva pozdravia ak uz musia. Vobec tym nasim muzom nerozumieme. Pritom som celkom pekna aspon z pocutia, usmievam sa, snazim sa vkusne obliekat tak neviem kde je chyba. Preco ak uz to speje k niecomu viac zrazu vycuvaju a spravaju sa ako k cudzej osobe. Pripadate mi akoby ste nevedeli co vlastne v zivote chcete, akoby ste sa bali nieco viac skusit. Vobec vam nerozumiem. Prestavam vas chapat. Vzdy ked to uz vyzera nadejne sa stiahnete. Ja sa spravam prirodzene, nehram sa na nieco, nesilim to a aj tak sa vas zaujem straca ako gafor. Ci to uz ide o fyzicke stretnutia alebo komunikaciu cez email, stale to skonci rovnako. Preco potom to herectvo? Naco je to dobre? Ma tu niektora s tym skusenost, ze tiez to v zivote zaziva a vzdy to skonci rovnako. Neviem slovenski muzi mi pripadaju strasne nepriebojni a nerozhodni. Som z vas totalne sklamana a uz vam neverim co robite a hovorite.
Slovenski muzi ma sklamali. Uz im neverim ani slovo
Multilevel musi ti oponovat. Ak by bola pravda, ze som pre nich nebola dostatocne pritazliva a nepacila sa im tak naco tie recicky, koplimenty, dotyky a dlhe pohlady do oci, usmevy a zistovania kedy sa uvidime? Naco? Je to hra ako tu uz niekto v teme pisal? Je to nejaka muzska hra?
A ze hladam na nespravnych miestach? Boli to muzi roznych profesii. Lekari, manazeri, uradnici na roznych postoch, casnik, osetrovatel v nemocnici, pracovnik mob. operatora, kamarati mojich kolegyn a kamosiek, spoluziaci z vysokej. Takze pestra vzorka co myslis? A ako som uz pisala boli rozneho veku a vzhladu.
Ak som sa im naozaj nepacila preco to divadlo potom? Namotavacky? Ak sa mi predsa niekto nepaci tak mu netlacim ako sa hovori kaleraby do hlavy nie? Nemotam mu hlavu.
MultiLevel to je na tom podľa toho to úžasné, že ženy sú z Venuše a muži z Marsu. Len často na to niekedy zabúdame, čo nám spôsobuje následné problémy. Na jednej strane nás práve to priťahuje a na druhej....ako si napísala.
Slobodna :D chcela som reagovat na tu devusku, ale ziadne pisanie si o kadecom, lebo zas nas tu oznacia za zakomplexovane, ze si mame hladat chlapov a mame sa tu bavit k veci :D
Nuz, lahko sa pise, radi, ale tazko sa zije....tiez ma ide niekedy roztrhnut od zlosti, ked narazam na to, ze moj chlap s sprava inak, akoby som ocakavala, ked sa straaaaaasne potrebujem rozpravat o niecom a on je straaaasne unaveny, atd atd...myslim, ze to vsetci pozname. Ale ak sa budeme na toho druheho inak pozerat,a z casti prideme na to, preco muzska logika funguje inak ako ta zenska, aspon nam to pomoze chapat sa navzajom. Co je niekedy fakt tazke :D
Nechcela som prispievat do tejto temy, ale nedavno sa kamarat pohadal s priatelkou a v navale zlosti mi povedal, ze "zena je len velmi komplikovany stojan na vaginu" (nepovedal slovo vagina, ale ine, ktore tu nemozem napisat, inak by mi vymazali prispevok) :D Dovod hadky bol samozrejme banalny, ale vtedy som si uvedomila, ze keby sa na to vsetko skusil pozriet aj skrz to, ze ona uplne inak ako on chape a premysla, nikdy by zo seba nevypustil taku kravinu....i ked vtipnu :D
MultiLevel, naša ruská dévuška :) to napísala úplne úžasne.
Ešte dodám, že aj Cariboo 22:36 má úplnú pravdu. Cez písmenká sa takmer každý javí ako ideálny, ale to je iba jedna strana mince.
Preto som sa vydala za cudzinca, zijem v cudzine a som maximalne spokojna...
Rezignacia, este doplnim...k tvojmu problemu - ak stretavas len takychto muzov, nazvem ich nestalych, tak hladas na nespravnych miestach. Ver tomu, ze muzi nie su len taki, akych ich opisujes. Nemam 100 rokov, ale za svoj zivot som stretla len jedneho, ktory sa spraval ako opisujes. Chvilu chcel so mnou byt, zrazu bol extremne chladny, neprijemny, o par dni zas ako slniecko, akoby sa nic nestalo. Takto ma natahoval dlhsiu dobu, az som pochopila, ze prosto so mnou nechce byt, netuzi po tom istom ako ja, nechce byt so mnou vo vztahu, len sa hra, obcas poflirtuje a hlavne, neriesi...prestala som sa nim zaoberat a zacala som sa pohybovat v inom kolektive ludi.Pomohlo....
Niekde robis aj ty chybu. Chapem, ze si uz unavena zo vsetkeho, ale co nechapes, ze tymto svojim spravanim ti muzi dostatocne davaju vediet, ze o teba nemaju taky zaujem, aky predpokladas ty? Ja osobne som sa z jedneho jedineho pripradu poucila natolko, ze ak by sa mi cosi podobne v zivote este stalo, okamzite by som to ukoncila. Ak by ma raz, dvakrat takto natahoval niekto, bol by to jasny signal toho, ze o mna v skutocnosti zaujem nema....mozno sa trosku pohrat, ale urcite mu nejde o to, o co ide mne. Pretoze muz, ktory ma skutocne zaujem, sa sprava inak. Skus pochopit, vziat si ponaucenie a menej sa tym zaoberaj. Ved ti chlapi ti krasne davaju najavo, aki su...v momente ako to zistis, kasli na takeho :)
Juuuuj, ako ja len neznasam toto hadzanie do jedneho vreca :D Zakladatelka temy, ty si chodila so vsetkymi slovenskymi muzmi, ze toto mozes tvrdit? :) Okej, idem si aj ja vsetkym (muzov, aj zeny) hodit do jedneho vreca :)
Nuz, ja to vidim takto.....cely problem je v tom, ze obe pohlavia spolu bojuju....samozrejme, nie v pravom slova zmysle, myslim to obrazne. A ani jedno pohlavie nechce pochopit, ze premyslame rozdielne! Preto, co je typicke vo vseobecnosti u muza, zena len tazko pochopi. Nemozes chciet, aby muz reagoval na nieco ako ty, alebo chciet od neho, aby ti cital myslienky, aby uvazoval ako uvazujes ty. Je to nemozne!!! Tak ako muz nemoze chciet, aby zena ovplyvala jeho logikou a myslenim.....Preto, ak narazas na nejaky problem vo vztahu, uvedom si, ze ty to vnimas uplne inak ako ten chlap. A kym nepochopis preco to tak je, mozes nad tym dumat a mysliet si, aky je svet/osud k tebe nespravodlivy, ked mas takuto hnusnu smolu :)
To je cely problem vztahov vseobecne.
Na zaciatku, ked sa dvaja spoznaju, casto hraju "divadielko", ci chceme ci nechceme...podvedome sa snazime zaposobit na dotycneho a preto sa ukazujeme v tom najlepsom svetle. Na zaciatku kazdeho vztahu mame pocit, ze si s dotycnou osobou skvele rozumieme, mame tolko vela spolocneho.Casom, az sa naplno prejavi rozdiel medzi muzskym svetom a logikou, a medzi tou zenskou, kazdy vztah narazi na problem...(cest vynimkam, ktore ja osobne nepoznam. Co mam ludi okolo seba, znamych, priatelov, vsetci toto riesili aspon raz v zivote). Tak ako muz, ani zena nedokaze nejakym sposobom pochopit a prijat, ze MUZI SU INI AKO MY ZENY, inak premyslaju, inak chapu, inak riesia vo vseobecnosti veci, inak reaguju ako zena. A plati to i opacne. Muz prosto neprijme, ze zena je ina, radsej povie, ze sme vsetky slepice, ohovaracky, zrialivky, atd atd atd, len aby sa nemusel na cely tento problem inak pozriet.
Ide prosto o to, ze kym muz neprijme zenu taka aka je, s jej logikou, myslenim, uvazovanim, a kym zena neprijme muza s jeho typickymi reakciami, zmyslanim a postojmi k zivotu, nikdy sa tieto pohlavia nepochopia a vecne budu medzi sebou bojovat.....
kocka ladu si mila, dik ale z tych par viet je tazko hadat kto aky je.
Myslim ze aj vela tu zatrpknutych ludi, ktori nadavaju na kadekoho je v skutocnosti celkom fajn, len ich nieco trapi a nevedia sa stym vysporiadat. Nenarazam na nikoho konkretneho v tejto teme, aj Navzdy sam mi pride ako sympatak, ktory sa citi ukrivdeny mozno za seba, alebo za bratrancov?
Cariboo no preco asi.. lebo tiez vyzeras na dobreho cloveka a k tomu este nezadany... tak si domysli. A priblizne tvoj vek mozem vediet?
Cariboo "vyskytujem sa aj inde" to znie ako popis vyskytu nejakeho zvierat alebo rastliny :D