Dobrý deň, chcel by som vás poprosiť o pomoc. Už asi 4-5 dní sa cítim ako keby som bol v inom stave psychiky. Rozpravám veci, ktoré by som predtým nepovedal, mýlim sa keď niečo rozprávam (pletie sa mi jazyk), rozmýšľam nad vecmi, nad ktorými som sa predtým nikdy nezamýšľal. Viem, že som sa nejak zmenil.. že som v inom ,,stave\\\" ale proste ako keby som zabudol ako som sa choval vtedy. Mám 15 rokov, mám veľa kamarátov a nie som šikanovaný. Prosím pomôžte mi. Ak k tomu ešte niečo potrebujete vedieť tak sa kľudne pýtajte. :)
Psychika
Ahoj ErikPomoc
Tvoje myšlienky rovnako ako tvoje pocity ti chcú niečo povedať. Pozoruj ich, neinterpretuj (cítim strach, určite je to preto čo sa mi stalo pred týždnom, kvôli tomu a tomu. Pozorovaním totižto nechávaš svoj organizmus (telo) rozprávať k tvojej duši.
Telo má vlastnú inteligenciu, vie kedy si chce oddychnúť, kedy čo jesť, kedy čo robiť, kedy je vhodný šport, kedy je vhodné atd...
Ono táto realita, tento svet, táto Zem funguje systémom ako ho vytvoril Boh (karmický systém tvorby a samostatnosti duší) a je aj usmerňovaná Bohom. On tie vždy skrze celý svet ukazuje ...... Preto vznikajú všetky problémy sveta, lebo preberáme Božiu robotu keď NASILU RIADIME CELÝ SVET .. miesto aby sme zamysleli a pozorovali ako nám chce svet pomôcť. (napríklad jem veľa čokolády, som tučný, hnevám sa, jem ešte viac čokolady, ešte viac chorob mam, ešte viac sa hnevám atd ... stačí spomaliť a zistíš že aha ja sa hnevám preto, lebo moje telo je chore a prepchavam ho hlupostami a preto som tučny, lebo jem veľa čokolády - svet mi vraví môžem jesť menej čokolády a budem sa mať lepšie).
Absolútne zostaň pokojný a nenamýšľaj si, že máš v sebe dáky problém, pretože tým pádom ignoruješ riešenie.
Veľa kľudu a pochopenia Ti prajem Erik.