Spominanie si na neuplny vecer..

Príspevok v téme: Spominanie si na neuplny vecer..
Majjaq

Ahojte, minuly tyzden som to trochu prehnala s alkoholom a nepamatam si casti vecera.
Na dalsi den ked som sa zobudila som vobec netusila co sa stalo a moji znami tiez nie lebo sme sa nejak oddelili.
Kazdym dnom som si zacala spominat na rozne veci, no nektore "spomienky" nespadaju do seba alebo ma najprv napadne jedna vec ktora sa mohla stat, uz som si casom nou takmer ista, ze sa to tak fakt stalo,
no o par dni prijde iny podnet a "spomeniem" si zas na trochu inu verziu vecera a paru veci co sa stali, trochu inak.
Som uz z toho jelen a neviem comu mam verit a ci su tie veci co som si "domyslela" vobec pravda :(
Prosim ak mi niekto vie poradit ako zistit co je pravda a co nie, velmi by to pomohlo!!
Je to vazne.
a Je mozne ze niektore veci co som si domyslela sa vobec ani nestali?

no2

Nič si nevyčítaj. Stalo sa ti to preto, že si ešte nie zvyknutá na alkoholické nápoje :D Časom, pri pravidelnom pití, to isto prejde a tvoj problém pominie.
Aj to je umenie a znakom vytrvalosti, keď človek vydrží takých dvadsať rokov sa zabávať čisto bez nealkoholických nápojov. Je to symbol pevnej vôle.
Neviete, čo je to náhodou nejaká cirhóza pečene? Všade to hľadám na nete, ale nemôžem to nájsť :D

Chesterka

Jooooj koľko ja mám takých neúplných večerov, neúrekom... radím ti radšej sa nad tým moc nezamýšľaj, zbytočne sa len budeš stresovať, čo sa stalo a čo nie a bla bla bla... netreba to riešiť.

Dadula56

Zbytocne sa nad tym zamyslas, pokial nedoslo k niecomu takemu ako nechraneny sex alebo nezakonna cinnost. Jedoducho uz nepi.

Majjaq

To uz nebudem urcite :)

Viac by mi pomohla rada typu ci sa to da rozlisit podla nejakych emocii co som vtedy prezivala alebo tak nieco ci nieje mozne