Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotna?nechapem

Príspevok v téme: tehotna?nechapem
no ja

Viem ze taketo podobne clanky tu uz boli ale aj tak mozno sa najde niekto s podobnym problemom.Ide o to ze neviem ci som alebo nejsom tehotna.Chystam sa coskoro aj lekarovi ale predtym chcem pocut vas nazor.Menstruaciu nemam pravidelnu dostavala som ju skor o 2,3 dni alebo neskor o par dni..V marci mi meskali tak som si kupila testy rapipreg 2 a este tie palickove 2..palickove vysli negativne a rapipreg obidva jasno pozitivne ale o asi dva dni som dostala menstruaciu tak som to nechala tak aj ked priznaky som mala(napr toecenie hlavy bolesti co som nikdy predtym nemavala,zapcha,aj z jedlom take trosku divne to bolo...co bolo ale divne ze po skonceni menstruacie som mala prsia stale take ako mam tyzden pred nou a potom ani neviem kedy to preslo...mozno testy klamali alebo som bola tehotna naozaj apotom som to mozno potratila...ale mam pocit akoby som bola zasa tehotna teraz..posledn amenstruaci o 5 dni neskora to skor dohneda len ked som bola na toalete krv ale o odst menej ako mavam,caste mocenie,takto vela ako chodim na zachod som nechodila snad nikdy,a glavne co je divne vsetko m anafukuje nieco zjem a mam vacsie brucho ani stymto som problemy nikdy nemala,s tym jedlom napriklad jedla som kysle uhorky dneska a hned na to broskynu potom cokoladovy rohlik...=O)mozno si nahovoram al enieco mi nesedi...a pobolievanie mierne nie krce ani nic take v podbrusku jak keby menzes mal uz uz dojst,nieco podobne ale neni to kazdy dena skor vecer.Robila som si testy ale negativne az na jeden neskor neviem po jakom case som sa tam pozrela tam bola slabuckaaaa moc slaba ciarka.Viem ze sa to po dlhej dobe uz pocitat nema ale tak tie testy su asi sproste co som ja mala inak tomu nerozumiem vobec uz.Este som zabudla dodat ze posledna menstruacia mi skoncila asi tak 9maja a hned potom asi o 3-4 dni neskor som mala zasa prsia ako pred menzesom a je tomu tak az doteraz menzes mam dostat za 8 dni..Je mi to divne lebo sa mi taketo nieco s tymi prsiami stalo len druhykrat v zivote ze mi ostali take aj po menzese...Inak s priatelom mam pravidelny sex(kazdy 2,3,den vacsinou)bez ochrany...cize vsetko vzdy skonci vo mne..(dieta by sme uvitali=)Co si vy o tom myslite?Stretol sa tu niekto z niecim takym??Dakujem za precitanie mojho dlhokanskeho clanku a za odpovede =)prajem pekny den

blavana

tak ako si dopadla? kup si drahsi test a tehotna mozes byt ak mate s partnerom nechraneny styk a tak casto, drzim palce