Prehananie

fofonka

Môj manžel mal tiež črevné problém, chodil stále na vecko a chudol. Zistili mu Crohnovu chorobu, dosť nepríjemné ochorenie. U nás doma pomáha aloe vera, protizápalové účinky a hlavne colostrum. ak máte niekto konkrétne otázky, kľudne odpoviem maamonka@gmail.com

nomyka

mám problém, vždy keď sa najem musím bežať na wc a všetko ide von (vo forme stolice - hnačka).. už neviem čo mám robiť, nejem nič také čo by ma muselo prehnať a je úplne po každom jedle, raňajky, obed, večera, olovrant.. :( pomôže mi niekto?

keď tak ma skontaktujte na mail horvathovamo@zoznam.sk

ďakujem

jankahoralka

Jarko znova ti pisem, helycobakter, chlamidie, mozno celiakia a mozno nieco co je medzi zemou a nebom a pomoze ti s tym len ludovy liecitel. nechodim sem casto na tuto stranku ale tu je moj mail: beresova@atlas.sk

Janka*

Ahoj Jaro, robili ti aj kolonoskopiu? ja mám tiež ulceroznu kolitidu ako Anina a je dosť možné že aj ty máš nejaký podobný problém. Kolonoskopia by pomohla. Ale je to vééélmi nepríjemné vyšetrenie. Podľa mňa :)

Anina

mala som podobné problémy, ktoré sa opakovali no nie po každom jedle - najprv to bol vraj dráždivý trakčník, no po dlhých rokoch keď som raz schudla z 50kg na 45kg manžel ma už donútil ísť k lekárke. Hnačkovala som takže ma doli na infekčné- najprv dieta no s každým ďalším jedlom som utekala. Podľa týchto príznakov podľa istej lekárky , ktorá mi urobila kolonoskopické vyšetrenie zistila, že mám ulceróznu kolitídu. Nasadila ličbu a som OK. Pýtaj sa na vyšetrenie, ono ukáže o čo sa jedná. Aj Crohnova choroba sa prejavuje hnačkami -ochorenie tenkého čreva.

Ella

Odporúčam helmintologické a protozoologické vyšetrenie stolice.U parazitárnych ochorení býva veľmi často sprievodným znakom práve hnačka a riedke stolice.