Gynekologicka mi predpisala HAK Bellaru ale na nete nejak nie je o nej vela info, je tu niekto, kto s nou ma nejake skusenosti? a ake ? :)...diky
Bellara
ahoj ja beriem belaru asi 1 rok, som nadmerne spokojná, super pleť, a tak kramy normál..len teraz mi doktorka zistila že mám cystu, niekedy to byva z antiky ale nemôžem ti s presnostou povedať či to je z belary...inak je super
Ja beriem Belaru 3. mesiac a som spokojná. Menštruácia krátka, bez bolestí a presná. So špinením som mala pred menštr. aj ja trošku problémy, ale hádam to vymizne. Je to kvalitné kontraceptívum s mnohými ďalšími pozitívnymi účinkami, tak ak ti sadne, všetko je super...
inak: www.antikoncepcia.com (rady priamo od lekárov....)
Ja s ju berem!!! Je to bez problemoc,az na to,ze prvy mesiac som z nej mala hnedy vytok. Tiez mi z nej narastlo trosku brusko a boky,ale nic strasne. Je to OK!
Ahoj. Ja osobne s ňou skúsenosti nemám, ale kamoška ju užívala a hovorila, že bez problémov. Že jej gynekologička povedala, že ju predpisuje hlavne v prípadoch, že baba nechce pribrať. Ale všetko podstatné nájdeš v pribalenom letáku.