Ahoj máte niekto skúsenosti s macacim pazurom hlavné produkt AC-11?DAKUJEM
Macaci Pazur Ac-11
Adusrs...no ja viem, ze nejaky "len" macaci pozur mi nepomoze...ale ja uz niekedy neviem co mam robit tak preto stale skusam hladam...zmena stravy....v ramci toho aj veci/doplnky typu AC-11 ktory som si objednala a prave mi prisiel..ja viem, ze toto je forum k AC-11...ale aj tak by ma zaujimalo ako si myslela ze na RS treba trosku inak....dakujem...
lou na rsku treba ist troska inak....
Ahojte,
chcela by som sa opytat ci ma niekto s AC-11 skusenosti aj pri skleroze multiplex...alebo niekoho takeho nepoznate...dakujem..
Fantasticka vec toto! Po velmi dlhom vahani koli vysokej cene vyskusane a teraz si trieskam hlavu o stenu, ze som to neurobila uz davno!
Kupila som si na vynimocnedoplnky sk. Prve balenie som si objednala z Ciech na pharmes cz ale bolo to o dost drahsie a pritom to obsahuje rovnake mnozstvo 350 mg.
Matildia, kde ho kupujes, napis prosim link s medzerami. Dakujem.
Tak pocula som o tomto uz davnejsie, ale len nedavno som sa rozhodla zo zufalstva vyskusat to na vlastnej kozi. Mam artritidu uz asi 10 rokov a musim povedat, ze konecne mam dovod na usmev. Je to uzasna vec! Neskutocne mi to pomaha! Mozem kazdemu s touto pliagou len odporucit.
Ahojte,ja mam reumatoidnu artritidu a tiez ma zaujima pripravok AC-11 po kolkych pilulkach alebo po kolkych dnoch tyzdnoch mozno pocitit ulavu viem ze to zavisi od mnohych faktorov v akom stadiu sa clovek nachadza atd ale obecne kto mate s tym skusenosti tak viete asi povedat ?
Ahojte, ma tu niekto nejake cerstvejsie skusenosti s tymto pripravkom? Citam po roznych forach velmi pozitivne skusenosti s ac1, ale stale sa neviem odhodlat, kedze je to dost drahe... Ma niekto s tym skusenost pri chronickom zapale?
Asi si sa o tom dozvedel odo mna, som to tu v par temach spomenula... Mam s tym niekolkorocne skusenosti zo zahranicia a pouzivame to v rodine pravidelne. Je to vyborne hlavne na zapalove ochorenia, tiez sa to vo velkom hlavne v USA pouziva ako doplnok pri liecbe rakoviny, ma vyborne ucinky na kozu, kvalitny spanok, celkove zdravie, imunitu a mnoho dalsieho...
Moze to zniet ako sarlatancina, ale AC11 ma 10 USA patentov a desiatky lekarskych studii o ucinkoch. Napisat podrobne o AC11 by bolo na niekolko stran, v Slovencine sa o tom da precitat na energiabhip.sk pri produkte purple caps, kde aj aj niekolko odkazov na zahranicne stranky a studie