Zdravim, chcel som si kupit kolok kvoli skuskam na autoskolu v utorok, nakolko vtedy su nestrankove dni na kopcianskej zbehol som na postu tam mi povedali ze kolky uz nemaju papierove tak som sa spytal kde kupim tie nove e-kolky odkazali ma na policiu skusil som prvu na einsteinovej nemali druhu na zaporozskej mali kupil som zbehnem do autoskoly a tam mi povedia ze musim mat kolok z kopcianskej tak som isiel vratit kolok na policiu povedali mi ze sa vracia na poste tal rozculeny idem na postu tam mi daju vyplnit papier a ze peniaze mi vratia do mesiaca vtedy uz ma pichalo pri srdci tak som osobne sa isiel presvedcit dalsi den na kopciansku ako to je mozne samozrejme nikto sa mi nevenoval ale nakoniec mi povedali ze ten e kolok nemaju ako citat tak kde to sme ? Kolok z kopcianskej vyzera uplne identicky tomu zo zaporozskej a este ked sa na zaporozskej nerobia skusky na autoskolu tak preco sa tam da kupit ten kolok?! Ked mi o 400metrov dalej neplati? Aky mate nato nazor ? Popripade co by ste robili?