Rakovina pŕs u mužov?

Príspevok v téme: Rakovina pŕs u mužov?
[muž]

Môže mať muž rakovinu prsnika?

Lebo ja mám 17 rokov a mám bolesť ľavej bradavky. Nie silná taká občasná ostrá bolesť ktorá vystreľuje z bradavky. Trocha sa aj zvečšila, akoby opuchla. Povedal by som že najviac to "pichanie" v pradavke cítiť keď sa mi otiera o tričko. Viem že to môže byť len vývojom ale niesom si veľmi istý :/ . Nenahmatal som si žiadnu hrčku ani nič podobné.

llek

Karcinom prsnika u muza je samostatna kapitola v ramci diagnozy Ca prsnika. Mozno mnoho ludi nevie, ze aj muzi maju prsnu zlazu, taku malu, ale maju. A ak tam je to tkanivo, tak tam moze vzniknut aj karcinom, nastastie zriedkavo, takze muzi nemusia chodit na mamosky, radsej nech chodia k urologovi, co im pozrie prostatu (od isteho veku)

Noelani

Ahoj muž. Ne udrel sú sa náhodou niekedy? To môže byť aj z toho. Ale o rakovine prší mužov som sa ešte nedopocula a ešte niečo rakovina neboli!

llek

No, v tvojom pripade to s istotou rakovina nie je, skor by to mohli byt veci co suvisia s hladinami hormonov
Tak celkove, kedze aj muzi maju prsnu zlazu, tak rakovina prsnika sa u muzov vyskytuje, ale zriedkavo

Najčítanejšie články