Karcinom pluc - RNG porad taktiez prosim

Príspevok v téme: Karcinom pluc - RNG porad taktiez prosim
karcinom

Prajem Vam pekny den priatelia,

chcel by som Vas poziadat o radu/pomoc/iformaciu. Ide oto ze mojmu dedkovi bolo stale zle velmi ho pichalo v boku. Preto sme asi vyse pol roka chodievali lekarom kde nam stale tvrdili ze je zdravi a nema ho co boliet ze co si vymysla......No nakoniec nam to nedalo a sli sme dobrovolne na CT vysetrenie no zial :((( tam nam povedali ze ma rakovinu pluc :(:(:( Preto by som Vas chcel poziadat ak ma niekto skusenost alebo vie kde by vedeli s touto diagnozou uspesne bojovat budem len velmi rad :(:(:(

na odkaze Vam pripajam aj vysetrenie ak to bude napomocne dakujem Vam

www24.zippyshare.com

[zruseny35]

kikarika...tak teraz ti padne sánka.Ja už 10r som častým pacientom jednej špeciálnej plucnej nemocnice.Ked tam ležím koli horšiemu zdraviu,za tie 2 týždne čo tam som VZDY jedneho deduška alebo starku "vynesú" .A starší ludia nemaju žial tolko starostlovosti o zdravotný stav ako mlady človek,pretoto sa to možno stalo aj tomuto prispevatelovi "karcinom",že sami si museli vynutiť vyšetrenie.Nakoniec,prípad podobneho osudu bol aj televíznych novinách...

RNG

Uprimnu sustrast. Zialbohu plucna rakovina je napriek vsetkemu este velmi malo liecitelna, najma u starsich ludi, co som tu uz uviedol.

Ale prudke chudnutie znamena znicene travenie a absorbciu, a tomu sa da aspon ciastocne odpomoct.

karcinom

:( vcera 14.2.2015 dedko zomrel :((((podaval som dedkovi pravidlne madarsky liek injekcie,cipky,kvapky velmi mu to pomahalo :(:(:( ale prestal uplne uplne jest :((( schudol na kost a vcera uz srdiecko nevydrzalo a zomrel :(((

velmi mi chyba :((( bol to uzastny clovek :(((

dakujem vsetkym co mi napisali komntar s navrhmi ako bojovat :(

RNG

Este sem uvediem statistiku liecenim klasickou onkologiou(za predpokladu, ze aj tam este nebola manipulacia) kde je aj tak vidiet ubohe vysledky prezitia, najma su nizke pre starsich ludi
www.cancercenter.com

RNG

chlorid cezny mozes dostat aj na Slovensku pozri na
www.mahatma.sk
A nie je to jediny zdroj, su aj ine ako obchody s chemikaliami
Len tak pre zaujimavost tu uvediem uspech liecenim chloridom ceznym
www.cancertutor.com
A to je len samotny chlorid cezny, len jeden z mnoho doplnkov proti rakovinam co tu casto uvadzam.
Nuz ale kto veri svojim onkologom,nech sa na nich len obrati, co liecia chemoterapiou, tj jedom co je zaroven aj karcinogen, a ziarenim, co je tak isto znamy karcinogen, pripadne chirurgiou, co obcas odstrani vacsie nadory ale nie mnoztvo malych este, neviditelnych/metastazy, ktore sa po case prejavia, tj liecenie tohoto typu je dost malo ucinne dlhodobo. A to sa prejavuje samozrejme aj na statistikach prezitia, najma viac ako 5 rokov, aj ked je cast z nich manipulovana, aby vysledky vyzerali priaznivejsie, nez skutocnost.

karcinom

pan RNG vy by ste nemol ten produkt objednat pretoze vsade to je len pre USA :( ja Vam peniaze odoslem na ucet a dal by som Vam aj moju adresu.

Co myslite dalo by sa to ? (:(:(:(:(

karcinom

nasiel som na Vase stranke odkaz na stranku

www.trc-canada.com

chcel by som sa opytat ci je to priamo na konzumaciu aby to dedo jedol alebo je to len prasok na vyrobu toho produktu ? :(

karcinom

ano boli sme tam uz - spravu som prilozil na linku.

Prosim Vas pan RNG kde mozem objednat ten CESIUM CHLORIDE hladam ale nenasiel som to :( len v US ale tam to je vyhradne pre US zakaznikov

Nela41

Je to smutné, ale v tomto netreba písať RNG, ale ísť na onko ambulanciu...
lebo doplnky čo on odporúča rakovinu žiaľ nevyliečia a zbytočne strácate čas na internete