uz parkrat som mala s chalanom sex a za 5-10 minut sa urobi. je to normalne ze len tak malo vydrzi? ako to dlho by to malo trvat? zatial som bola iba s nim takze nemozem porovnavat :)
za kolko sa vas chlap urobi?-sex
ja som tiež bol zo začiatku hotový po pár sekundách...teraz sme si už na seba zvykli a viem pri ktorých polohách to vydržím dlhšie....ona sa dokáže urobiť aj dvakrát a aj až potom...
neboj to bude urcite aj niekedy dlhsie a aj ty si uzijes, ja som mala po prvykrat s mojim terajsim priatelom asi az po polhodine alebo viac, a to som uz bola zufala lebo som bola totalne unavena a on nebol hotovy. Stava sa aj to no co uz, ale nastastie uz je to fajn.
hej, nezúfaj. Bude to len lepšie a lepšie. Mne zase ide niekedy na nervy, ako dlho sa nevieme urobkať.
To je fakt, ja som bol po prvy krat v zivote hotovy skor nez za 30 sek. aj s kondomom. Ked sa Tvoj chalan urobi, pockajte par minut a ked mu bude opat stat, mozete pokracovat (ved aj Ty si zasluzis rozkos). Druhy krat sa uz tak rychlo neurobi (jedine ze by ano :)). Potom to robte radsej s kondomom, lebo chvilku mu budu este nejake spermie vytekat aj ked sa zda, ze uz vsetko vystriekal von. Tak vela stastia.
Moj je za 1min tak sa este tes :D
ano, je to normalne, po case si na seba zvyknete a bude to dlhsie. ten moj, ked sme zacinali sexovat bez kondomu vydrzal menej ako 10 sekund..:) no a po chvilke sme pokracovali a uz vydrzal o cosi dlhsie. a teraz uz vydrzi dokonca az 5-10 min:))) takze nezufaj, ste na tom dobre, casom to pojde k lepsiemu. ber to tak, ze ho velmi vzrusujes, preto je z teba tak rychlo hotovy:)