za kolko sa vas chlap urobi?-sex

zajik

ja som tiež bol zo začiatku hotový po pár sekundách...teraz sme si už na seba zvykli a viem pri ktorých polohách to vydržím dlhšie....ona sa dokáže urobiť aj dvakrát a aj až potom...

beatte

neboj to bude urcite aj niekedy dlhsie a aj ty si uzijes, ja som mala po prvykrat s mojim terajsim priatelom asi az po polhodine alebo viac, a to som uz bola zufala lebo som bola totalne unavena a on nebol hotovy. Stava sa aj to no co uz, ale nastastie uz je to fajn.

apolon

To je fakt, ja som bol po prvy krat v zivote hotovy skor nez za 30 sek. aj s kondomom. Ked sa Tvoj chalan urobi, pockajte par minut a ked mu bude opat stat, mozete pokracovat (ved aj Ty si zasluzis rozkos). Druhy krat sa uz tak rychlo neurobi (jedine ze by ano :)). Potom to robte radsej s kondomom, lebo chvilku mu budu este nejake spermie vytekat aj ked sa zda, ze uz vsetko vystriekal von. Tak vela stastia.

ajulienka

ano, je to normalne, po case si na seba zvyknete a bude to dlhsie. ten moj, ked sme zacinali sexovat bez kondomu vydrzal menej ako 10 sekund..:) no a po chvilke sme pokracovali a uz vydrzal o cosi dlhsie. a teraz uz vydrzi dokonca az 5-10 min:))) takze nezufaj, ste na tom dobre, casom to pojde k lepsiemu. ber to tak, ze ho velmi vzrusujes, preto je z teba tak rychlo hotovy:)