uz parkrat som mala s chalanom sex a za 5-10 minut sa urobi. je to normalne ze len tak malo vydrzi? ako to dlho by to malo trvat? zatial som bola iba s nim takze nemozem porovnavat :)
za kolko sa vas chlap urobi?-sex
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - hespac.com
Tým čo sa urobia za tri minúty moc nezávidím,ja vydržím aj hodinu ak by som chcel samozrejme sa musím ovládať.Ak by som chcel vedel by som to aj za 5 minut.Stale sa pýtam priateľky koľko ešte zvláda a prispôsobím sa.Ty čo nevydržíte skúste si vypiť niečo...ja keď som sčučkany tak idem jak píla tiež aj hodinu...aké potom nechce moja týždeň sex
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - track.climaxcontrol.sk
S vekom a skusenostami sa to upravuje. Skuseny chlap by mal vediet vydrzat pri sexe kolko potrebuje. Teda urobi sa kedy chce. Hodne to suvisi aj s nervovou sustavou. Velmi dobry clanok o suvislosti predcasnej ejakulacie a nervovej sustavy je napisany tu -odkaz odstránený-
asi tak za 5 min...niekedy mi to prekáža, lebo ja by som rada niekedy aj dlhšie...
Tomu mojmu to trva aj 5 sekund......
Súhlasím s rybkou... Chce to cvik a nepreplnené gule :-) Ak to nie je tak, žiadny chlap dlho nevydrží ked dlhšiu dobu nemal babu.
kazdy chlap ked sa chce sa vie urobit aj za 3 minuty...ale vacsinou sa vedia tak ovladat ze vydrzia aj hodku...teda ti ktorych som mala :-) vacsinou pri prvom sexe je velmi vzruseny ale potom uz vydrzi dlhsie.chce to iba cvik...
inak a vy to stopujete za kolko sa spravite ked to tak presne viete abo co???