Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Verit ci neverit

Príspevok v téme: Verit ci neverit
laurika23

ahojte som 7 rokov z manzelom 3 roky sme mazelia mame 2 rocnu dceru v telefone som mu nasla facebook ale nie na svoje meno. na svoje mne tam nie je zaregistrovany.na tom vymyslenom mene si pisal z nejakou k....tvrdy ze v praci pozical telefon kolegovy a ze to on pisal ale vedele co tam je napisane leb ze ten kolego to pise pred kolegovcami.v minulosty mam par krat oklamal ale nie takto zavaznej veci mam mu verit ze mi je verni som zufal poradte diky

sisiatko0000

ved jasne aj vtedy bola doba...
ale teraz ma kazdy mobil... internet.. vtedy moji stari rodicia nemali ani normalny telefon nie to este mobil.
a na socialnych sietach vieme kto tam co hlada.... ked zapnem pokec tak same rp mi chodia ci FO...

ale jasne aj vtedy bola doba ... ale dnes to je uz ...

slovdok

no tak, doba je taka, to je fakt, na kazdom kroku ciha nejaka nastraha. ale co mi hovoril moj dedo, ktory zil cely zivot na dedine a nevytiahol odtial paty, tak aj vtedy a tam sa stavalo vselico. on bol rolnik, cely zivot dreli na poli, ale ked napr. isiel kosit a isiel si k susedom pozicat dalsie kosy, tak v mastali bola susedina sestra, ze len na seba pozreli a uz boli v tom. ze cele to trvalo par sekund, taki boli nadrzani. a potom ona spustila sukne a kazdy si isel po svojom. a ze take pripady sa tam bezne stavali. ze ludia aj neraz konstatovali, ze sa niektore decko podoba na ineho dedincana.
tak zas nerobme z nasej doby nejaku sodomu.

5.5 elsa

sisiatko0000 je taká doba a už tá sms je jasná aj to oslovenie ale vidíš tu padol aj taký názor od muža že muž chce mať svoje súkromie ak je ženatý :D :D :D potom načo tá svadba......

sisiatko0000

a este pikoska... mne povedal ze snou spal len dvakrat... a ona mne povedala ze jasne.. ale dvakrat za den.. chlapi su svine...

sisiatko0000

neviem na co sa tu pytas, ked sama dobre vies ze jasne ze to on si snou pisal.. vacsinou to zenati alebo zadani chlapi robia... ja som tiez nasla nieco podobne ale potom som sa jej ozvala ja a zrazu som sa dozvedela ze ma pol roka podvadzal... proste je taka na chuja doba

5.5 elsa

tak možno sa naozaj jedná o toho kolegu alebo si len tak s niekym píše tak mu povedz mám dosť problémov tak mi ešte nepridávaj už keď si mu vynadala tak bude kľud snáď nie chvíľu alebo aj dlhšie

laurika23

v manzelstve nemame problem myslim si ze funguje dobre vsetko moz len to teraz so dost citliva a ubolena zomrela mi mamicka.

laurika23

ja som vystartovala hned na hody snu nebude bo ja tu bedem mat rodinu tak som si ista ze to si nedohadoval vrdy ze ten kolego ma babku tu.

5.5 elsa

no aj to laurika nemáte v manželstve problémy keď ju tak oslovil ako voľakedy teba to je také vyhľadáva niečo nové podobné ako bolo kedysi