Prosim, poraďte mi niečo účinné na (najlepšie prevenciu) zapareniny? Ide leto - sukne, žiadne pančucháče... v podstate sa mi hned zaparia stehná a sakramensky to bolí aj pár dní... ďakujem za Vaše dobré rady a skúsenosti.
Zaparené - pomoc
sa nečuduj, ze sa ti zaparia stehna, ked si tlsta a suchaju sa ti o seba:)
Uz je to davno, co sme mali male baby.
Vtedy sme okrem pudra pouzivali krem Desitin. Obsahuje zinkovu belobuZnO az 40 %(zinkove iony su baktericidne, ako aj mnohe ine kovy)mineralnu olejovy bazu a hojivy rybaci olej(zraloci, 3%) Ja som to neznasal, mamalergiu na mineralne oleje, ale 90% ludi s tum ma dobre skusenosti. Syn zrejme dedil po mojej lepsej polovicke, nie po mne nastasti, jemu to okazzite zapar zlikvidivalo.
Ja v poslednom case som si musel vyrobit prirodnu zmes z kokosoveho a olivoveho oleja s pridanim tekuteho vitaminu E a par kvapkami citricidalu alebo oleja z divokeho oregana proti kvasnym nakazam, ktore za v zaparenom mieste zjavia(jock itch pri chlapoch, athletes foot pri chodidlach.
dobrý je aj aviril-baby zásyp
pouzi na stehna antiperspirant v spreji (ako prevenciu) a velmi dobry je Sudokrem (na liecbu)
no ale su aj rozne ine :-) ked sa spytas na kremy proti zapereniuurcite je viac druhov...:-)
aha no tak dik, hned niekam zabehnem najblizsie :-)))
vola sa to presne Aviril baby - detska mast...taka cervena tuba :-))
hmmm... a aky krem to je??? nazov poprosim?
No proti zaperniu je dobry detsky krem aviril baby....alebo jednoducho krem proti zapareniu...posobi cely den a hlavne posobi hned :-)
vyskusaj