prosim napiste co zabera, pomaha cokolvek!! prosim
mam doma opiteho oca.. co mam robit??!!
no, ale ty snad nechces skoncit s niektorou koncatinou v sadre, nie? alebo este nieco horsie, nieco ti poviem, nasi su rozvedeni a foter je opilec, ozenil sa druhy krat a mal este maleho syna, ktory ma teraz cca13 rokov, neviem presne a ked bol este malicky tak dosiel napity domov a ten maly mohol mat tak 3 čroky a zmlatil ho do bezvedomia, moj bratcek bol v nemocnici kvoli tomu a odvtedy ma epilepsiu... kvoli alkoholikovi a jeho agresivite!!!.... skry sa skry sa skry sa!!!! jemu sa nic tak strasne nestane oplici maju vzdy stastie...
kacenka opity maju stastie nikdy sa im nic nestane...vsak mozes ho nejako pozorovat ale radsej z dialky...najlepsie by bolo keby zaspal..
Sam sebe snad ublizovat nebude. myslim ze by mohol skor tebe a to by nebolo dobre.
ale ja sa bojim ze si ublizi.. nemozem ho nechat sameho
vyhni sa mu pokial mozno, aby ti neublizil, kasli na to co povie kto, nech ide kam chce, zamkni sa v izbe a bud tam, nestaraj sa o neho, skry sa
fakt si radsej sadni v izbe a pockaj, on sam zaspi a bude fajn..neukludnis ho ver mi..nestaraj sa donho..
v najhorsom policiu...bohuzial, vzdy lepsie ak by demoloval byt alebo Tebe ublizil..aj ked je to tvoj otec...
chce odist ale v takomto stave ho nemozem nechat ist prec :( vobec nie je pri zmysloch :(( najhorsia je ta jeho agresivita
recami asi nic nenarobis aj tak by to neregistroval ked je opity, skus zavolat nejakych susedov(muzov), ked je agresivny....
vobec nevie co robi :( je ako zblazneny