mam doma opiteho oca.. co mam robit??!!

mari

Prajem ti vela trpezlivosti a dufam, ze sa z toho poucis a takeho podobneho alkaca si sama v buducnosti nezavesis na krk. Lebo to sa casto stava ....

fraisee

ja som mala tiez niekedy na druhy den hysaky a do ksichtu som dotycnemu vsetko vykricala a na co? na ... lebo si ozran nikdy nepripusti ani jedno slovo k srdcu. po case zistis, ze kricat nan na druhy den nema zmysel lebo aj tak zas pride ozraty a tak to nechas tak.

fraisee

ja kacke rozumiem. summer ak nemas takeho nikoho znameho tak to nepochopis, nemyslim to v zlom, ale to proste musi clovek zazit.

kacenkaaa

fraisee
presne tak.. prave preto som sa o tom uz rano nemala chut bavit a radsej som sa tvarila ze sa nic nestalo..

fraisee

az bude v pohode ? vtedy sa clovek vobec nema chut uz o tom bavit, az moc dobre to znam. radsej to necham tak, ignorujem.

Summer_

fraisee ja som to nemyslela tak ze mu ma ten brat dohovorit ked je otec opity. Mne je jesne ze to by sa nedalo ale ja som to myslela tak ze az bude v pohode tak vtedy sa s nim porozpravat. Pretoze kacenka pisala ze sa to uz stalo viac krat. Dufam ze uz je to napisane zrozumitelne...