Awojte chalani ale aj baby ,vela kart so sexom zacina moj priatel ja skoro ani nie lebo sa hanbim aleo neviem ci ma namna priatel chut aj ked on mi vravi ze ju ma stale ale ajtak a zajtra ideme spolu von autom a raa bysom chcela od vas tipy ako zacat a co mu povedat a taak kde sa ho dotykat prosiim poradte dakujeem
Rande v aute co a ako robit poradteee
nikdo?:-((
ak som dobre porozumel, nejde o váš prvý sex...len chceš vedieť ako máš v tom aute začať ty, áno?...ja mám najradšej,keď sa mi za jazdy začne partnerka s "ním" hrať,najprv cez nohavice,potom ich rozopne a vyberie ho von...je to super..a uplne naj je,keď mi to začne robiť ústami,ale vtedy už radšej zastavujem :-))
Tazko ti radit ked neviem aky je tvoj chalan a čo ma rad, ale skus si presadnut na zadnu sedacku a ked sa ta spyta co robis, neodpovedaj jednoducho chod. On potom pride za tebou. Ked budete vedla seba najskor ho chyt za ruku a potom postupne sa splhaj rukou az k ramenu a potom k hrudi, zacnite sa boskavat. Ked budes vediet ze sa mu to paci chod rukou ku rozkroku tam ho chvilku hlad. Potom zober jeho ruku a poloz mu ju na svoje prsia, skor asi na jedno. Ked bude chciet ist pod bluzku, dovol mu to, nakoniec mu zacni prva rozopinat nohavicel........potom to už pojde samo........PS:nezabudni si ochranu aby si nepatrila k tym čo tu stale vypisuju aby sa dozvedeli ake su priznaky tehotenstva. Kazdy normalny clovek si to nastuduje na internete, nie?Tak drzílm palce a hlavne sa nehanbi!........