Je to anorexia ??

Príspevok v téme: Je to anorexia ??
aneta124

Ahojte!
Dost sa strachujem o moju kamaratku ci nema anorexiu, pretoze meria 174cm a vazi asi 45- 47 kg ( neviem presne, ale skor tych 46kg ) A uz sa aj stalo ze povedala ze ma tucne stehno alebo obcas aj vyhodi desiatu do kosa... a na obede takmer nic nezie ..
Ak nekto vie ako by som jej mohla z mojej strany pomoct
dakujem

Kimi:)

ja nejem desiaty, mama mi ich nerobí lebo ja ich nechem, na obedy nechodím a domov prídem tak sa nejem (prichádzam o 16:00) a na raňajky si spravím maaxi silné kakawko,,, pijem celý deň perlivú vodu- a žijem dýcham tu som..váha dobrá:P
niekto to proste nepotrebuje. Ja ked som bola maličká vydržala som aj deň a pol skutočne nič nejesť..len vodu maximalne detsku krupicu- to mi hovorila mama.

:-):-)smile

Tvoja kamarátka má bud anorexiu alebo bulímiu a poitrebuje pomoc. Má veľmi nízku váhu, vážne. POvedz vto jej mamke nech okamžite vyhľadajú pomoc, pretože môže už byť neskoro.

ivana178

ale chcela by som sa este spytat bo som fakt v pomykove.mam 168cm a od49-51kg.dlho som si vedela udrzat vahu do 50kg ale zacina klesat a neviem preco.jem pmaly a malo,pred jedlom je prednejsie vsetko hlavne cigarety.tym zabijem chut do jedla.minimalne 3do dna sa vazim aby som neprekrocila hranicu 51kg.ak prekrocim nejem a nasadim si drasticku dietu.bulimiu nemam,este som nevracala.s tym by som nerada zacala ale chcela by som vediet ci mam anorexiu.moze mi niekto prosim poradit?dik

ivana178

kiki,na tvoju vysku je primerana vaha tych 55kg.meriam a vazm tak isto ako ty.podla BMI to vychadza 53kg aby si nemala podvahu.

kiki

mam 168 cm a vazim 49-50 kg moja vaha sa stale kolisa a ja mam raz48 raz50 a neviem ci je to normalne !!! a aka vaha je na moju vysku primerana???

rockprincess

Ahojte.
Chcela by som sa spytat,ci mi neviete poradit v jednej veci.Mam 14 rokov,160 cm a 44kg.Stale si myslim,ze som tucna.Nejem priblizne uz 3 mesiace poriadne,a ked aj nieco zjem,je mi z toho na vracanie.Ked jedlo vidim,dviha sa mi zaludok.Kazdy mi vravi,ze bude zo mna anorekticka,ale ked aj chcem nieco zjest,hned mi pride zle.Nemam chut do jedla.V poslednom case,t.j. za posledne 2 tyzdne som asi 3 krat odpadla...Proste by som potrebovala pomoc a radu od vas,ci je to anrexia.Prosim,pomozte mi a napiste mi,ci to je anorexia alebo moj vymysel.Dakujem pekne...

moniqa87

moze to byt tak ako pise danielka, hlavne ak bola vzdy taka chuda, ale ak len teraz nejak v poslednej dobe schudla tak je dost mozne, ze touto chorobou trpi, ja som mala na strednej spoluziacku s anorexiou a bulimiou a teda nebola to sranda ked som o tom vedela jedina a nevedela jej pomoct :-(((, potom odisla zo skoly a uz som ju stretla len par krat, snad sa ma fajn a drzi sa...

danielka:-)

Ahoj.Ja mam 165cm a 47kg.Tiez obcas vyhodim desiatu do kosa alebo sa malo najem pri obede.Som chuda ale obcas z cistej hluposti tresknem taku blbost ze mam velke brucho alebo podobne.Mozno to robim preto ze chcem aby mi ludia znovu a znovu zdoraznovali ze som chuda.Ale nie som anorekticka zboznujem jedlo ale len obcas.Nie som ako niektori ludia ze proste nemozu zit bez jedla.Tvoja kamaratka je asi typ ako ja.Ale podla mna nie je anorekticka to by nedokazala zjest ani maly kusok nejakeho jedla.Hned by to vyvratila.A to zatial nerobi.No nie?

fraisee

vyzera to tak ze ma, tiez som mala kolegynu co mala 175 cm a 50 kg - vtedy uz vyliecena z anorexie, a vzdy sa strachovala o to ako vyzera a pytala sa ci neni tucna. nikdy sa tych anorektickych myslienok nezbavila.