Dobrý deň, chcem sa spýtať, či je možné aby som mal boreliózu aj keď test na protilátky je negatívny. Už asi 2 mesiace mám divné stavy ktoré som popísal už v zopár temach tu na fore tak to nejdem rozvíjať, ale keď som si to čítal, celkom mi to sedí na príznaky chronickej boreliózy (takmer všetky príznaky až na pár detailov). Naši mi vraveli, ževraj cca 4-5 mesiacov dozadu som mal akýsi podivný veľký štípanec od komára (ževraj to už prenášajú?) ale ja si na to nepamätám :/ Keď som bol hospitalizovaný kvôli tomu robili mi test na nejaké tie protilátky (ktorý bol negatívny) ale pocul som ze sa to bere nejak viackrat oni to brali myslim ze z jednej vzorky. Tak sa chcem spýtať je možné aby som mal boreliózu, aj keď protilátky na to neukazujú? Ďakujem za odpoveď.
Borelióza aj keď sú protilatky negatívne?
RNG, takže ty popieraš autoimunitné ochorenia samotné?
Kedze mnohe choroby sa velmi nepresne testuju, kde patri aj borelioza, chlamidia pneumonie, rozne mykoplazmy a L-formy, na lekarsku diagnozu by som sa na 100% nespoliehal v ziadnom pripade.
A ta teoria "autoimunity" z tohoto hladiska teda vyzera zalozena na slabom podklade, kedze je dostastok roznych mikrobov, ktore lekari nevedia poriadne testovat a tak sa vyhovoria na to, ze telo je hlupe a bojuje samo proti sebe.
aha ok dik
ok diki isto si ho dam urobit znova aj ja. A ustupili tie priznaky?
ale ten test na protilatky bol v pohode cize nic podozrive a ci je mozne aby som mal napriek tomu boreliozu...
no testy sa robia na konkretne virusy a bakterie, zo zvysenych protilatok podla mna zistis len ze telo s niecim bojuje ale nie je zname s cim
nwm ale myslim ze borelioza je bakteria ci? ale ja som chcel vediet ze ci takyto test ako som mal ja z jedneho odberu na nejake protilatky naozaj dokaze jednoznacne potvrdit ze tu boreliozu nemam
tak si daj spravit rovno test na boreliozu a podobne virusy a nielen na protilatky ci?