Menštruácia len 3 dni? Vzdy som mala 7

Príspevok v téme: Menštruácia len 3 dni? Vzdy som mala 7
zaujimama

tehotna niesom, neberiem hak, nemam zdravotne problemy, chodim na preventivky..posledne obdobie som mala stresove, moze to byt sposobene tym? nidky, opakujem nikdy sa mi nestalo, ze by som mala menzes len 3 dni,spociatku normalne ako vzdy silne, aj bolest brucha,,,a o 3 dni nic..uz vyse 24 hodin nic... dost na to vystrasilo...vzdy som mala 7. cim to moze byt sposobene? Stalo va vam niekedy take nieco? moze to byt stresom, nervami? este cakam ci sa mi to nespusti..pretoze prve 3 dni navam dost a potom uz slbe...ale vzdy to bolo tych 6az 7 dni...

zaujimama

baby, no ja som vygooglila meskanie mens. len co sa tyka tehotenstva..vaha vpohode preventivka ma caka az v januari..ale normalne den a pol som to nemala a vcera som isla do sprchy a trocha..tak som si dala tampon a potom dnes uz zas nic..nervy stresy mam posledne obdobie dost, co sa tyka osobneho zivota...viem, ze mi nemozete urcit diagnozu na to je gyn. no vopred som chcela len vediet ci sa tym niekto takto stretol.. a aby som sa troska upokojila, mam 25r, a nikdy, naozaj este nikdy sa mi to nestalo, ze by mi trvala len 3 dni. dik, ze ste sa vyjadrili :)trocha ma to upokojilo..

odpovedam

necakajte, ze budete mat cely zivot cyklus ako hodinky. predsa kazda zena vie, ze vykyvy su normalne, ako aj 2 anovulacne cykly rocne.

olivienka

zaujimama: ale čo som googlila, tak všade uvádzajú ako najčastejšiu normálnu dĺžku krvácania 3-5 dní, takže si stále v norme, hoci si to mala kratšie, než inokedy, ale to ešte nie je dôvod na paniku :)

olivienka

alebo je niečo vo vzduchu, mne sa tiež teraz niečo podobné stalo, aj som rozmýšľala, že sem napíšem...

ja totiž mávam 4-5 dní (2 dni relatívne silno, zvyšné dni slabúčko, zvyčajne stačí intímka) - čo už aj tak sa mi zdalo ako slabota, v porovnaní s ostatnými známymi... ale zrovna teraz som mala len 2 dni, včera (3. deň) VÔBEC NIČ, dnes asi tak 2 kvapky... no neviem teda

gynekolo

Môže to byť stresom ale aj ničim iným. Naposledy si kedy bola u gynekológa? Bolo všetko v poriadku na ultrazvuku? Neužívala si teraz niekedy antibiotiká alebo iné lieky okrem hak? Neschudla si veľmi alebo nevykonávaš nejaké namáhavé telesné cvičenie?