Mladsi frajer?

Príspevok v téme: Mladsi frajer?
sewie

Zdravim,

tak pridam dalsiu temu ktora predpokladam rozprudi diskusiu a prinesie rozne nazory. Mam 28 a uz hodne dlho som bez dlhsieho vztahu. Proste stale cestujem a nejak som nemala stastie na to stretnut niekoho kto by sa pozdaval atd atd...

Pred nedavnom som stretla chalana-muza, ktory sa mi na prvy pohlad zapacil-padli sme si do oka a boli sme uz na niekolko rande, padli pusy, drzania za ruky a taka ta klasika:P...
je u vsak jedna vec ktora mi nejde vytlct z hlavy- je odo mna o 4 roky mladsi! Mozno to robi zo mna pokrytca lebo ked kamoska mala podobnu dilemu tak som jej povedala aby sa na vsetko vykaslala a riadila sa srdcom , ale ja neviem...nemozem si pomoct..stale mi behaju v hlave veci-co si pomyslia rodiny, co si pomyslia kamosi, nechcem aby mi kecali ze som na zajacov a podobne blbosti...a co ak s nim zahodim rok, dva a potom uz fakt budu vsetci "v mojom veku" zadani a ja utrem hubu...

Mimochodom mne ludia hadaju maximalne tak 23 rokov takze toho ze by niekto na nas na ulici divne cumel, sa fakt nebojim...

Je to fakt taky velky rozdiel, alebo zbytocne vysilujem?
Inak ma pracu-IT(Klasika:D) podla toho co mi opisoval co robi tak hlupy teda urcite nebude:D

Prosim o radu, nazor...je to velky rozdiel, je to divne alebo zbytocne hladam problemy ?

sewie

emalea...neviem , proste nejak z jeho strany vyprchal zaujem-aspon ja mam ten pocit, asi proste nevie co chce...tazko povedat...alebo mu vadilo ze som stara:D neviem naozaj

emalea

sewie...no to bola rýchlovka...s tým rozchodom...aj smiem vedieť prečo??....ak nechceš-nehovor...stáva sa...aspoň vidíš aký je život nevyspytateľný....niečo riešiš-riešiš a zrazu je to celé bezpredmetné....

skorosenior

Presne tak. Zhruba do 40-45 je jedno kto má koľko rokov ak si padnú. Ale je mnoho 50-55 ročných chlapov ešte v plnej duševnej a fyzickej kondícii kým žien oveľa menej. Proste sú v/po prechode, majú problémy s osteoporózou, kolenami, migrénami a bohvie čím a chlap ešte silne "má záujem". Je spústa 50-nikov ktorí v pohode "zvládajú" 30ku, kým naopak to skoro neexistuje. 5 rokov staršia partnerka je nič kým nemá asi 50 ale potom to skoro vždy zhavaruje ak muž je vitálny. Dokonca aj rovnaký vek býva problém, pre túto časť života je ideálna partnerka 5-10 rokov mladšia.

Ondrej_333

Podľa môjho názoru to nie je veľký rozdiel, ale lepšie by to bolo opačne. V budúcnosti to môže založiť problém, ale to by som teraz na tvojom mieste neriešil.
Hlavne obdobie medzi 45-60 rokom je obyčajne výrazne v prospech muža (vzhľad, kondícia) - ale aspoň ťa to bude motivovať viac sa starať oseba.
Potom sa to znova otočí, ženy sú vitálnejšie a aj dlhšie žijú.

Dominka

nie je to velky rozdiel a ak ti je dôlezitejsi nazor inych ako on sam..tak potom je to jasne, vykasli sa nanho..ale ak ti je on prednejsi, tak načo riesis malichernosti..

Agnes989

Slobodna myslela som to tak, ze ked on bude mat 35, ona bude mat 39 a to uz nemusi ist tak lahko. Hoci poznam zeny, ktore aj v tomto veku mali deti, ale predsa len, je lepsie o cosi skorej.

stryco

preco stale niekto riesi veci typu vekovy rozdiel, hlavne ak je mladsi on. je mnoho muzov, ktori by radsej mali starsiu ako mladsiu. lenze predsudky zien a nie len zien, im nedavaju vela sanci.