ahojte, potrebujem naučiť zajačika chodiť na wc. Má väčšiu klietku a v rohu ma wc-ko. Mimo klietky nekaka a neciká-len výnimočne, ale neviem ho naučit na wc-ko v klietke. Nemáte nejaké skúsenosti, rady? skúšala som ako sa píše na nete, že hneď ako sa vykaká inde, premiestnim mu výkaly do wcka. skúšam to už skoro 2 mesiace a nič :/. Už sa to nenaučí?
Ako naučiť kralika na wc
on práve kaka po celej klietke, takže som si sama zvolila rok, kde som mu umiestnila wc. a aku podstielku mu nechat potom? nebude mu zima bez podstielky?
wecko mu z klietky zober,nechaj mu v celej klietke podstielku z drevennych peliet...odsleduj si do ktoreho rohu chodi bobkovat-vzdy si vyberie jeden roh kde chodi najcastejsie...po nejakom case mu do toho rohu daj wecko a daj donho tie drevene pelety-zvysok klietky nechaj bez podstielky...kralicek bude mat zafixovane ze sa chodi do jedneho rohu a bobkuje sa len na pelety...na cistu klietku si bobkovat nebude...a samozrejme treba ju menit kazdy druhy den,lebo zajovia su cistotni,ak sa mu bude zdat ze ma vo wecku bordel,zacne ho odtial vyhrabavat...:-)