Ahojte...mam 18 rokov..zacalo to priblizne pred rokom..bolest hlavy, kt.sa zacne kazdy den 2 hodiny po prebudeni a je stale intenzivnejsia...niekedy mam pocit, ze ta bolest putuje po celej hlave, ale najcastejsie ju citim v strede cela...pred rokom som absolvovala vysetrenia ako napr.CT, magneticku rezonanciu a nezistili ziadny problem...Kedze bolest hlavy pretrvavala a nemohla som sa ani ucit,poslali ma k psychiatrovi, ktory mi predpisal oblbovak Alventa...Antidepresivum zmiernilo bolesti hlavy,tak som ho uzivala cca rok..ked som ho pred 2 mesiacmi vysadila, bolest sa vratila...Je to velmi zle aj kvoli tomu , ze sa musim tento rok pripravovat na maturitu....Mozem si vybrat, ci chcem ako- tak zit s AD , ale tym padom nespravim maturitu( kedze si vela veci nepamatam), alebo sa trapit s ucenim s bolestami hlavy...teraz to robim tak, ze si dam Alventu iba ked to fakt nezvladam...ale urcite chapete, ze stala kazdodenna bolest je hrozna a velmi zasahuje do mojho zivota...ale ja uz neviem co robit....zeby naozaj boli AD jedinou cestou? Dakujem za odpovede....
Kazdodenna bolest hlavy - antidepresíva
Koľko vody denne vypiješ? Aj dehydratácia môže spôsobiť bolesti hlavy. KeĎže si ako píšeš veľa vecí nepamätáš a počas bratia AD problém zmizol, môže sa jednať o tzv. latentnu depresiu, ktorá sa neprejavuje zlým psychickým stavom, ale práve naopak bolesťami tela.
neberies nejake lieky? napr HAK?
este by som skusila ocne vysetrenie -neustale namahanie oci sposobuje bolest hlavy...
inak hlava boli aj pri zvysenom tlaku, pri problemoch so srdcom - tieto problemy vylucili?interne vysetrenie si absolvovala tiez?
za bolesťou hlavy môžu byť aj parazity,ak nebudeš mať šťastie na správnu diagnostiku, skús výplachy nosa z jogy, néti, tiež čistí hlavu
a pred tým rokom sa stalo niečo čo by s tým mohlo súvisieť? Psychické alebo fyzické?
a na klasickom roentgene si bola? Či nemáš zdeformovanú krčnu chrbticu.
Alebo skús pravidelné masáže, či tvarovaný vankúš. Možno máš niečo zaseknuté?
Z jedla sa vyhýbaj sladkému. A pi 2l čistej vody denne.
Hmm, neviem, nedá sa ešte vybaviť nejaké ďalšie vyšetrenie?