Ahoj, mám 20, som panna a bola som s tým zatiaľ spokojná, vravela som si, že chlap ocení, že si ho vážim natoľko, že má tu česť byť mojim prvým. Ale kamarátka mi povedala, že chlap z toho isto nebude nadšený, že len máloktorý chce pannu. Teraz sa normálne zato začínam cítiť hlúpo. A začínam rozmýšľať nad možnosťou nájsť niekoho ochotného mi s týmto pomôcť, aby keď budem mať priateľa, som sa nemusela trápiť že čo mám robiť. čo myslíte?
Byť pannou je trápne?
Tvoja kamaratka je sprosta. Nepocuvaj ju a riad sa svojim rozumom. Radsej by som chcel zenu, ktora bude panna, ako taku, ktora to tam bude mat ako tunel Sitina. Moja priatelka bola panna ked sme spolu zacali, ja som bol tiez panic. Nelutujem.
Tvoja kamarátka je asi kus povoľnejšia :) Asi každý normálny chalan by sa potešil, ak by si našiel priateľku, ktorá je ešte panna, takže sa zbytočne netráp a dobre si uvažovala :)
Prvy sex by mala zena zazit s niekym koho naozaj milujes, urcite by to nemal byt len nahodny kamarat, ktory Ti s tym pomoze, aby si sa nemusela hanbit. Prave toto by si lutovala. A hlavne na prvy sex ti zostanu spomienky na cely zivot, tak sprav to tak, aby tie spomienky boli pekne. Hoci si aj tak myslim, ze panenstvo je velmi precenovane, chlapi chcu silou mocou panny do vazneho vztahu, co mi pride sebecke v tom, ze chcu byt prvy, ale to ze oni panici neboli, je uz vedlajsia vec. Ked mi chlap povie ze ani by si nezacal vazny vztah so zenou, ktora nie je panna mi tiez nepride ok, skutocna laska totiz prekazky nevidi :)
Mam kamarata - riadne nabuchany fesi. Baby z neho slintaju a on mi povedal, ze by v zivote nechcel pannu a ze preco? Lebo on ma baby vylozene na jednu noc a nechce sa mu trapit s odblanovanim, len si chce uzit sex a odkopnut a to s pannou nemoze. Takze tak. Ak si panna mas ovela vacsiu sancu si najst chalana, ktorému na tebe bude naozaj zalezat.
mas hlupu kamaratku.
Samozrejme, ze normalnemu chlapovi nebude vadit, ze nie si panna, prave naopak, bude rad.
Stava sa, ze to moze chlapovi vadit.... Avsak, potom si narazila na takeho, ktory chce IBA sex, tak pre takeho je panna nemotorna a zbytocna komplikacia. Takemu je lepsia, co uz nieco vie.
Na druhu stranu su aj typy, co vyhladavaju panny na sex a ide im o ich odpanenie, dvihajuc si tak ego.
Ale normalny chlap, to bude vzdhy brat ako pozitivum.
och taku mam chut tu tvoju kamaratku vytrieskat gumenym vibratorom po tej sprostej hlaveee!
len ty pekne posluchni svoje vlastne vnutro; rozmyslas velmi velmi dobre. chcem ta povzbudit, aby si v tom vydrzala. za seba ti poviem: z dvoch rovnako mladych, peknych a inteligentnych zien, z ktorych jedna je panna, si vyberiem prave pannu. je to dar ako ziadny iny.
nikoho nehladaj, raz by si si to mohla vycitat. mali sme tu take prispevky. chlap, ak za to stoji, BUDE nadseny.
hrozi skor nieco ine. ked uz raz skusit ake uzasne je milovat sa, mozes sa rozmilovat tak, ze sa nebudes vediet zastavit a jeden partner ti nebude dost. na to velky pozor.