Ahojte, som uplne v pohode baba, mam priatela, super rodinu len problem je v tom ze nemam ziadne kamatatky, zname s kt. By som travila cas. Akurat tak spoluziacky z vysky ale tie maju kazda svojich kamaratov, partie a nemaju potrebu somnou niekam ist.
Co by ste mi odporucili? Ako nadviazat nove vztahy ? Lebo mam pocit cim viac sa snazim napr. S tymi spoluziackami debatit tak nejak to tam neklape, akoby odstup si drzali odomna.... v com moze byt problem? Som komunikativna. Usmivava, nestazujem sa na vsetko ake je to a to na p.... jak to robia.ostatany.
Niekedy som mala plno kamosiek nikdy som nesedela doma a zrazu obrat o 360 atupnov. Ked niesom s priatelom tak sedim doma a nic nerobim,nemam zaujmy konicky, brigadu no nic :(
Ako spoznat novych ludi?
ahojte aj sa rada skamosim s nejakou fajn babou,okolie lv,
ahoj ,myslim ze mame rovnaky problem,skade si?
Podla mna nemusis byt zufala, cim budes starsia, tym vzacnejsie budu tvoje stretnutia so starymi kamosmi a kamoskami.
A neda mi nepovedat, ze musi byt s tebou riadna sranda, ked si uz dokazala napisat tvoj prispevok, hlavne ma dostalo tych 360 stupnov, cize sa u teba nic nezmenilo :D protifaza je 180 stupnov :D
Prave taky druh srandy mam rad, vela stastia a neries to :D
Ahoj Nesi =) mas zaujimave meno ako Loch Ness aj teba veľmi fascinuje tato bájna prísera? Mozno sme dve. Odkial si?Ja som z prešovskeho kraja.
Ako vy som to písala ja...Nesi, bajlo, odkiaľ ste?
jak ze nemas konicky? tak si ich musis najst. Co mas rada? citanie? Ak hej,su rozne citatelske,ci diskusne kruzky,kde mozes spoznat kopu ludi. Alebo zacni chodit na nejake kurzy. Napriklad kurz kreslenia,varenia,pletenia.Ak ta bavi studium,prihlas sa na nejaky jazykovy kurz,alebo vecernu skolu.Dalsia vec su tie brigady. Preco si nejaku nenajdes? To si nemyslim,ze je problem a moze ti to nielen priniest peniazky,ale aj novych kamosov.Ak mas rada zvierata,existuje vela obcianskych zdruzeni,ktore hladaju dobrovolnikov pri psej opatere,venceni,foteni psikov,prevozy psikov atd.Mas ozaj vela moznosti,len treba konat