ahojte, mate niekto skusenost, ze sa vam po castejsom zehleni vlasov prestali brckavit? ja si zehlickou upravujem len par pramienkov pri tvari a tieto vlasy sa mi uplne prestali kuceravit a aj ked si ich natocim, vobec nedrzia...viem si kucery nejak prinavratit spat?poznate nejaky pripravok na obnovu?apson ciastocne....
Strata kucier
ja som si ich nezehlila do rovna ale zehlickou som si ich upravovala-otacala, aby to trochu vyzeralo...tie brcky nie su vzdy pekne a jednotne preto je nutna uprava...aspon pri tvari....a vlasy som si v zivote nefarbila tak neviem co tu davate o farbeni zas...ked nemate co k veci povedat tak si hladte svoje
No toto ja fakt nepochopím. Baba si žehlí vlasy aby ich nemala kučeravé a potom si zmyslí že ich chce mať znova kučeravé a keď nemá tak tu vypisuje primitívne komentáre. To jak keď si nafarbíte vlasy. Každý mesiac iná. Vo februári červená, v januári, blonďavá v marci chcem byť čiernovlasá a tak to pokračuje niekoľko rokov a potom sa dievčina sťažuje že má riedke vlasy, že už ich nemá také husté ako predtým a bla bla bla a chodí po lekárňach a zháňa rôzne výživové prípravky na rast a obnovu vlasov a keď jej ani to nepomáha tak ide vypisovať zúfalé komentáre na www.zdravie.sk.
PS: nie som chlap, som len žena ktorá nechápe iné ženy a vlasy by si určite nikdy nefarbila iba až vo veku keď by sa jej už vlasy beleli.