este som nemala chalana

kajca

Cau Simka, ja mam 20 a tiez som este nemala chalana.Takze si z toho nic nerob, radsej sa tes,ze nemas nikoho na krku:)A kamosi ma prezyvaju Vapenka, lebo mam vlasy cierne ako uhol a pokozku bielu ako sneh, kedze ma nebavi opalovanie.Proste si povedz, ze zavadzas novu modu.Ved si len predstav Madonnu, ja sa na nu vzdy odvolavam, ked ma niekto otravuje s tym, ze som biela.Pohoda, chalani maju radi holky, kt. su samy sebou a poznaju svoju hodnotu.A hlavne studuj, lebo inteligentne maju radi tiez.tak sa drz :)

jun

skoro kazdy vravi: co ma prist to pride...
a tolko ludi sa urcite nemyli...
tvoj cas na prveho chlapca este len pride, nemaj boja i ked by si ho uz teraz chcela...

Dug

Simka: boze... mas 15, klidek, nemusis sa opicit po spoluziackach aby si bola "cool". Ked to pride tak to pride, no kazdopadne nie si vo veku, v ktorom by to bolo neobvykle, ze si este s nikym nebola. A vyzor? Garantujem ti ze sa najdu aj taki ktori budu presne tvoj vyzor vyhladavat.

123456

pocuj moja... a ktori sa ti smeju? ti tvoji rovesnici? tak na nix kasli... ti ece nevedia, co je pekne... sak pockaj, ked budes starsia... ja viem, nechce sa ti cakat... nechce sa ti pocuvat, ze mas cas... no moja nakoniec zistis, ze si o nic neprisla a ze vlastne stalo za to pockat...

sasa

Simka bud len rada. Chalani vo veku asi 15 rokov su este decka ktorych ide len o jedno. o sex. ty ho mozno bedes lubit ale on ta nemusi. taketo chodenie v takomto mladom veku je onicom. co tak pocuvam o kamosky tak my hovori ze odpopla som chalana uz ma to s nim nebavilo tak si hladam noveho... naco toto? to su len take chvilkove zalezitosti. zbytocne sa budes trapit ak sa nahodou rozidete. pockaj si na toho praveho ono to pride samo. aj ja mam 15 nikoho si nevyhladavam. ahoj

hannna

Ja mam 21 rokov a az teraz som si nasla chalana a pritom nie som ani skareda ani nic.Laska pride vtedy ked ma prist moje kamosky tiez mali chalanov a stvalo ma to ale teraz mam takeho co mi stoji za to dlhorocne cakanie a tu lasku si teraz dokonale vychutnavam :-)

anjika

Máš dosť času. Ja som začala sa stretávať s mužmi až ako 27ročná. A pritom som celkom opekná, chyba bola moja veľká uzavretosť.