Ahojte vsetky fanusicky drahej-kvalitnej (samozrejme aj lacnej ak je dobra) dekoratívnej kozmetiky!Mate nejake vychytane produkty ktore su fakt super ?Do coho investujete najviac ?Spiraly ,make upy,pudre,licenky,ceruzky,korektory.Odkial si kupujete znackovu kozmetiku co najlacnejsie? alebo kupujte v drogerkach?
Mate radi drahu dekorativnu kozmetiku?
Yves Rocher nie je taka stredna trieda, u nich skor na sampnony sa orientujem, tie sa mi pozdavaju, ale co sa týka dekorativky, mam radsej trosku inu, aj ked ich spiralka konkretne jeden druh je celkom fajn, druha, ktoru mi predavacka ospevovala nebola nic moc skoda :(
Ahoj, ja momentalne a to uz viac ako 2 roky pouzivam Produkty od Yves Rocher. Kedze sa nachadzam v zahranici mam tu viacero vyrobkov na vyber ako na SK. Ja som ako aj s kremami na telo, samponmi atd tak aj s make up vyrobkami velmi spokojna. Skoda ze Yves Rocher este nie je na SK tak dobre rozvinuta ako tu u mna. Najviac sa mi lubia spiraly a ocne ceruzky. Vyber farieb na ocne ceruzky je tu nesmierne vela. Som rada ze som na Yves Rocher nadabila a odporucam. Na tieto pripravky nereagujem ako na pripravky z Bipi ci z DM na tie som reagovala s unavenymi ocami az mi slzy tiekli...
tak vies, ze by som si dopriala, keby sa dalo a mala by som vsetko znackove :p ale tak hypoteka nepusti, najdrahsiu vec mam makep up YSL to je uplna pecka :) aky je snim clovek krasny, velmi sa mu tesim :) :) aj ked bol drahy ako sa hovori...ako svina :)
max factor pouzivam aj ja a som s nimi spokojna
Najlepsia spirala aku som kedy pouzila je z Yves Rocher-Volume Vertige. Pre mna prva spirala, ktora splna vsetko co ma. Kefka nenaberie velke mnozstvo farby, tym padom mihalnice nezlepi ale pekne zvyrazni a rozcese a neopadava pod oci. Dokonca je uz aj v akcii, ja som ju kupovala este za povodnych 16 eur.
ja používam vichy, max factor ,to sú dosť kvalitné značky pre mňa určite ....
A mas nejake vychytavky?Ja hladam spiralu ktora bude uplne prirodzena ziadne musie nozicky ani prilis vyrazny efekt skor taky ako by som mala tie svoje zhusene ale nie nejake ztvrdnute....A ked uz mam kupit drahu spiralu tak nech stoji za to
Ahoj, ja používam kozmetiku Esteé Lauder - dekoratívnu, ale aj pleťovú. Kvalitná kozmetika je mojou slabosťou, dávam za ňu nemalé peniaze. Kupujem si cez rôzne e-shopy, sledujem ceny. Lancome má tiež kvalitnú dekoratívnu kozmetiku. Ja najviac utrácam za pleťovú kozmetiku, z dekoratívnej je sú to najmä make-upy.