Ahojte vsetky fanusicky drahej-kvalitnej (samozrejme aj lacnej ak je dobra) dekoratívnej kozmetiky!Mate nejake vychytane produkty ktore su fakt super ?Do coho investujete najviac ?Spiraly ,make upy,pudre,licenky,ceruzky,korektory.Odkial si kupujete znackovu kozmetiku co najlacnejsie? alebo kupujte v drogerkach?
Mate radi drahu dekorativnu kozmetiku?
Ja som si raz kupila Lancome drahy mejkap, riadne som sa capla po vacku, ale povedala som si, ze vyskusam nieco kvalitne a drahe. Bohuzial, mala som nan alergiu, musela som ho darovat. Vseobecne mam alergiu na niektoru kozmetiku a ako som zistila, cim drahsia, tym vacsia pravdepodobnost, ze na nu budem mat alergiu. Samozrejme okrem tych antialergickych. Ale pouzivam hlavne lacnu kozmetiku, s nou nemam nikdy problem.
Hm, tak to by som este zvladla tu cenu. Ked si predstavim, ze za Dior som capla 100 eur a nebol to bohvieaky super make up, tak 63 nie je az taka hroza:-)
Zuzi ano je pre 30 plus, velmi zvlacnuje je to v podstate serum proti vraskam a lahky make up v jednom, pisu, ze podkladovy krem, ale vyzera ako make up, je to novinka daj do google zahranicne recenzie, pekne ozivi plet YSL yoth liberator fondation, v Marionnaud 63 e ja som si na nho uplatnila 20 percent dole, necelych 50 e vysiel
Lulu2011, aky typ make up-u od YSL pouzivas? Je vhodny aj pre suchsiu, vyzretejsiu plet? A cena, ked pises, ze drahy ao svina?
@:emalea : ked mas poznost skocit do Rakuska ( musis pozret kde maju filialky hned za hranicami ) tak pod sem. pre citlivu pokozku maju tiez dobre vyrobky. poslem link :
(empfindliche haut je citliva pokozka)
sama som uz to ruzove vyskusala a bola s nou spokojna. momentalne pouzivam novy vyrobok od nich ( to zelene ) a to mi viacej pomaha ( ta je pre normalnu a miesanu plet ) .
Viem cenovo to nie je naj ale ked mas problerm s pletou a chces to naj tak podla mna tu peniaze nehraju rolu...ale to na peniaze ma kazdy svoj nazor :)
mam tu sexy pulp, stala tusim oko 16 e bola na nu zlava este cca 30%, ale nezaujala :( lepsia bola od Yves RocherLash Plumping Mascara, ta sa im naozaj vydarila funkcnostou(ma ruzovy obal) teraz mam novinku z Marionnaud Curl ultra volume a je super, stala 14,90 a v akcii bolo na nu este 30% dole, inak bezne pouzivam Gosh Bombastic, ale skusam vzdy nieco nove, ked pride na trh, z tých drahsich bola super Lancome Hypnose
jeej pozrela som si ten web a som veľmi milo prekvapená cenami na make-up....no ale to je cena pre Rakúšanky...ešte prelustrujem ceny pre SK trh....asi budem sklamaná....tu je samozrejme všetko naj...naj...najdrahšie!!!mám citlivú pleť tak hľadám pre seba nejaký kvalitný /aj keď drahší/ make-up...
Tu si mozte blizsie tie Produkty kuknut :