hojte.
Mám vzťah s jednou úžasnou babou. Nie sme spolu dlho, ale je to pohoda. Teda, kým neprišli moje "čierne" myšlienky. Na začiatku sme si stále hovorili, ako sa ľúbime. Teraz mi to prestala hovoriť skoro úplne. Ja jej to hovorím, ale (priznávam), viac asi preto, aby som to počul od nej - aby mi to opätovala. Začínam sa obávať, či ma ešte ľúbi. Ale možno je to len moja malá sebadôvera. Fakt neviem. Môže baba prestať ľúbiť z ničoho-nič? (Teraz má nejaké problémy - maturity a tak... Nestíha... Môže to byť spôsobené aj tým?) Skúste mi niekto poradiť. Ďakujem.
Prestala ma ľúbiť?
ja som presne taka ista a moj priatel je taky ako ty, neboj, len to, ze to tak casto nehovori neznamena, ze ta nelubi...
ja to tomu svojmu tiez nedokazem hovorit stale, ale to ze by som dala za neho aj zivot je nad slnko jasnejsie a tiez som teraz mala matury, tak to v tom urcite zohrava nejaku ulohu...
len jedna rada hovor jej to menej casto a uvidis, ze ti to aj sama povie, nesmie sa totiz citit byt do toho nutena :-)) lebo ked jej to tak casto hovoris tak to urcite citi ako tlak :-))) vela stastia...
Izabelkinu radu nepocuvaj.To je kravina.Ak ta aj tvoja priatelka lubi tak ako ju lubis ty tak je stastna ked jej lasku dokazujes aj slovami.A to ze ti teraz stale nehovori ze ta lubi a sprava sa inak urcite suvisi s maturitou.Ved to je vela ucenia nervy a tak...Urcite ma co robit sama so sebou.Ty len vydrz.
vyzera to tak ze to je maturami.. ale kazdy clovek je iny, ano laska moze vychladnut. ale povacsine, ked sa na teba nahrnie vela veci, mas hlavu uplne kdesi inde a vobec ta nenapadne ze nejake slovo lubim ta existuje.
Nie kazdy, to co citi, aj povie.Ona ta urcite velmi lubi, len nema potrebu ti to kazdy den vesat na nos, aby sa ti to nesprotivilo a aby si si toho vazil.
ja si myslim ze ked jej to hovoris casto tak jej to lezie na nervy a tym ju nejak odpudzujes nesmie si byt tebou taka ista tak jej to nehovor a uvidis ako sa to vyvynie mozno sa ona zacne pytat preco jej to nehovoris tak to vyskusaj lebo niekedy do dievcata nemaju radi ak im to stale chlap hovori
určite je to aj problémom s maturitou-hlavou je úplne inde,potrebuje sa sústrediť...ak ju lúbiš,vydrž..
to ze ti to nehovori neznamena, ze ta nelubi. a moze to byt aj tym, ze ma momentalne viac starosti.