Takže,ahojte.Mám 16 rokov ,48kg a 162cm .No neustale amam pocit že som taká trošku tucna.Čo sa týka vzhľadu som veľký perfekcionista.A neustaale niesom spokojná s mojím bruchom,stehnami,zadok atď..A to obvod pasu (brucha )je 63cm..ťahá má to k.diéte..stale (ale nič drastické)..proste ccem mať krásne stihle bruško a ostatné partie..Kamarátka má v tom tiež podporuje,že som dosť pribrala a brucho mám hrozné..a pod.Neviem.no,psychickými problémami som si už dávnejšie prešla tak sa bojím anorexie..čo vy na to? ďakujem vopred.
Anorexia?
pas 63cm a ze si pribrala? :DD
ak chces mat ploche brucho, tak je treba zmenit stravu - su potraviny, ktore nafukuju alebo sposobuju nedostatocne travenie a dalej spevnit - a to sa neda inak ako sportom
máš chutnu kamošku ked ťa takto ,,podporuje".. šak si chudni..potom o par rokov sa uvedomíš možno ked nebudeš vedieť z toho kruhu výjsť a čoraz častejšie sa budeš vidieť s hlavou v hajzli a grckách..alebo budeš taka chudá že nebudeš vladať chodiť a normálne žiť.
Ale teraz normálna rada. Začni cvičiť :) tancuj,skáč,behaj bicykluj..ale nie nasilu,proste sa pre radosť hýb. Papaj čo ti chutí ,sladkosti v malých množstvách,neobmedzuj sa ,... bruško možeš mať štíhle aj bez diet,proste sa len stačí hýbať,posilovať,venovať sa športu a jesť striedmo:) drž sa.. a kašli na nejake drastické diety a ešte by som ti poradila,najdi si lepšie kamošky :)))) hento nieje podpora..