Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môj život nemá zmysel, pocit prázdnoty

Príspevok v téme: Môj život nemá zmysel, pocit prázdnoty
Hraniciarka

Ahojte...už niekoľko rokov sa neviem vyrovnať s pocitom vnútorného prázdna, ktoré ma ničí. Nezaujíma ma nič ani nikto v mojom okolí...som ako živá mŕtvola, iba prežívam zo dňa na deň a neviem to zmeniť.

Našla som si aj prácu, mám psíka..chodím s ním von, ale mňa nenaplňa absolútne nič. Prosím, neradte mi,aby som si našla nejaké koníčky, skúšala som už všetko. Mne sa to zdá všetko zbytočné, pretože to všetko musím robiť nasilu!

Pred známymi a rodinou sa snažím usmievať a tváriť, že som v pohode, ale vnútorne veľmi trpím.
4 roky už beriem lieky a chodím aj na terapiu, ale nepomáha nič.
Hlavou mi chodí už iba 1 riešenie....to posledné...
Včera večer mi bolo tak hrozne, tak som vytiahla žiletku a myšlienkou, že aký to je asi pocit, pritlačiť a potiahnuť? Z ruky sa mi začala valiť krv, zľakla som sa a skončila na chirurgii.
Ale tie myšlienky stále zostávajú a hospitalizácia na psych. nič nevyrieši, iba oddiali nevyhnutné.

Čo by ste robili na mojom mieste vy?

sponka1

o sex-bl,možeš sa porozpravať s dobrym gynekologom a pokial nemocnicu nepotrebuješ tak ju radšej obchadzaj,lebo z nej budeš mať len depky...

Hraniciarka

Ku psychologicke chodim kazdy tyzden, je to na niekolko rokov terapie s neistym vysledkom, pretoze porucha osobnosti to mas navzdy, to nezmenis, iba mozes zmiernit. Vyvija sa to v detstve, zavisi od prostredia v akom vyrastas a pod. plus rolu hra aj dedicnost a ine faktory.
Preto som taka zufala, lebo viem,ze sa to liecit neda....s tymito pocitmi sa mam naucit zit!!

Hraniciarka

o m,ojich sex. blokoch mam problem hovorit, zle skusenosti...tej mojej poruche sa hovori aj emocionalne-nestabilna porucha osobnosti, ide o velke vykyvy nalad a prezivania.
Uzivam antidepresiva a stabilizatory nalady, aj ked nizke davky...minuly tyzden som bola u doktora, ten mi povedal, ze to je ta moja porucha,ze s tym sa neda nic viac robit a ponukol mi,ze mam ist do nemocnice..

sponka1

no vidiš a prave tam to začalo.Prečo si zanevrela to asi nenapišeš ale aj tak ten blok sa da napraviť rozhovorom u psychologa.Nečitala som o tej poruche,podľa mňa sa človek vekom meni.Ja som bola introvert a teraz som pravy opak.Tiež som nemala rada mužov ,na tom mal zasluhu moj otčim.Dnes ostali len spomienky a pozeram sa na život uplne inač...

Romana 11

Vela je pekneho a poviem, ze na vsetko treba cas a vtedy si clovek uvedomi, ze vsetko sa da zvladnut. Matyo ma pravdu, potrebujes silnejsie lieky ...

Hraniciarka

Ahoj Sponka...to sa ti ľahko povie, najdi si priatela...ja mam velke problemy co sa tyka medziludskych vztahov, ked si precitas nieco o hranicnej poruche os., tak ti to mozno bude davat vacsi zmysel.
Okrem toho, ja niesom schopna niekoho mat rada, na muzov som zanevrela a neplanujem do buducna ziaden vztah

Hraniciarka

Ja mám od mlada psych. problémy...no posledné roky sú pre mňa peklom, v 23 mi diagnostikovali hraničnú poruchu osobnosti a depresiu....pocity prázdnoty sú jedným z hlavných príznakov tejto poruchy. Nedá sa to vyliečiť, iba zmierniť symptómy liekmi.
Ja som ináč aj na čiastočnom ID...do práce chodím 2. mesiac, ale neviem ako dlho tu vydržím

Romana 11

Hraniciarka

Ked to nie je tajne, naco sa liecis? Musi nieco byt, aby clovek necitil prazdnotu. Ja som mrzuta, lebo musim doma robit azdravotny stav mi to nedovoluje. Treba povedat, ze ked som fit, tak dokazem pracovat. Neviem od coho to zalezi, ale viac som nespokojna ako fit.