Ahoj Rng potrebujem poradit.Mam priatela ma 25rokov a ma problem.V semeniku pocituje taku pichlavu bolest a obcas mu v nom aj tak trha.Bol aj u urológa,ktory mu spravil sono a vzdy mu povie,ze to ma zapal a nasadi mu ATB.Lenze priatel toto mava velmi casto ledva doberie ATB a behom mesiaca to ma znova.Urolog mu vzdy po vysetreni povie,ze je vsetko v poriadku.No ja mam o priatela velky strach,ci to nieje nieco vaznejsie.Dakujem za radu.
Priatel ma problem - otazka na Rng
Vymena lekara moze pomoct, ale ak sa jedna o infekciu, ktorymi sa bezne lekari nezaobreraju alebo nemaju na ne ucinne lieky, tak si treba najst takeho lekara, co sa vyzna aj do takych infekcii a vie poradit aj ine, nez bezne farmaceutika.
Scan by bolo dobre absolvovat, ked sa tam nedajboze nieco tvori alebo su tam zapchate cievky, co by tak isto sposobovalo bolesti.
Co tak zmenit urologa? Ako sa moze niekto cez internet vyjadrovat k semennikom tvojho priatela. Urcite by som sa teda neuspokojila s radou cez internet. Vidiet, urobit si ultrazvuk, pripadne nejaku kultivaciu je nieco celkom ine ako ked to ty opises a niekto ti poradi
IOnfekcie su rozne, nie len take, na co zaberaju ATB. Takze musi skusit nieco, s sirsim zaberom, tj aj na plesne a kvasne kultury, aj na virusy aj na rozne bakterie, co sa zdruzuju do biofilmov a podobne. Na zaciatok odporucam brat na odmaskovanie serrapeptazu, berberine, citricidal a oreganovy olej, ked sa jedna o mozne virusy tak aj chaparal. Toto by malo pokryt viacmenej vsetko, okrem L-foriem a mykoplazmickych foriem.