Kúpila som si žehličku na vlasy. Včera som si ňou chcela vyžehliť vlasy ale po zapnutí v nej čosi začalo praskať a pukať akoby chcela iskriť alebo neviem čo. Tak som ju rýchlo vypla lebo som sa zľakla. O hodinu som sa ju pokusila zapnúť znova a opäť po zapojení to praskanie. Je s ionizátorom. Robí to ten ionizátor alebo to že sa nahrieva? Alebo je to poruchané? Nieje z číny to píšem dopredu ak by tu boli nato narážky. Otázka je jednoduchá ale ja nepoznám odpoveď. Sú tie zvuky ktoré z nej vychádzajú normálne a sú spôsobené nahrievaním alebo tým ionizátorom? Prosím odpovedzte mi niekto lebo nechcem aby ma kopol elektrický prúd alebo spôsobilo to požiar. Nikdy predtým som žehličku na vlasy nepoužívala a tak neviem ako je to. Ďakujem pekne.
Prečo v nej praska?
aj mne sa zda ze je to tym nahrievanim lebo my ked sme mali este starsi typ zehlicky na odev tak tiez ked sa zapla a nehrievala tak v nej praskalo a pukalo. Asi je to tak aj u zehliciek na vlasy. Ale tiez neviem s urcitostou povedat lebo mam vlasy rovne aj bez zehlenia.
Mozes byt v klude. Moja zehlicka to robi tiez a myslim si, ze je to preto lebo sa nahrievaju tie keramicke platnicky.
ak ti z nej nelietajú iskri tak to asi bude nahrievanim ale s istotou to neviem povedať :D ja si vlasy nežehlím