Ahojte!
Rada by som sa chcela spýtať, kolko stoja hiv testy. A či je možné aby som mala túto chorobu, keď som len ústamy uspokojovala chalana..
ďakujem za odpovede(prosím len seriozne)
HIV-prosim pomoc
krv z komárov na aute? Bože keby komáre prenášali vírus HIV, tak to by bola infikovaná polovica sveta.
Hej je to mozne, nakolko AIDS sa prenasa krvou pripadne inymi telesnymi tekutinami. Ak sa ti spravil do ust, pripadne mal na penise najmensiu trhlinku kde staci aj kvapka krvi a ty v ustach nejaku zadreninu mozes sa lahko nakazit.
baby, vysetrenie na HIV protilatky je anonymne a bezplatne, ak ste z Ba, je to na kramaroch. www. hiv- aids.sk
pokojne tam napiste mail, oni vam odpisu a poradia
No baby. Kazdopadne sa nakazit mozete uz len obycajnym bozkom (hoci je to nepravdepodobne a dotycny/a by musle mat v ustach nejaku ranku). Kazdopadne oralnym sexom sa nakazite uplne v pohode, kedze virus sa nachadza v pohlavnych tekutinach. To ale neznamena, ze sa hned musite nakazit - HIV je dost slabo infekcne v porovnani napr. s takou zltackou. Ale kazdopadne ak mate podozrenie, ze vas sexualny partner je nakazeny, tak radsej rychlo ruky (resp jazyk:) prec!
rada by som ti poradila, no sama to neviem... lebo už dlhšiu dobu ma jedna kočka presviedča na sex...som bi, a velmi ma zaujíma, či by som sa mohla nakaziť hiv, keby som jej to robila pusou... prosím o príspevky dakujem
a pre kuriatko...chcela by som vedieť, ako ťa to napadlo, či máš podozrenie, že ten chalan je HIV pozitivny???