Meškanie menštruácie u dcéry

Príspevok v téme: Meškanie menštruácie u dcéry
SimonaaaA

Dobrý deň moja dcéra ma 14 rokov.Je mi jasné,že je ešte vo vývoji amenštruácia u takýchto dievčat ešte nie je pravidelná ale je možné žeby jej cyklus meškal aj 3 mesiace? Doteraz mala pravidelne každý mesiac ale od dovolenky ešte nedostala. Je to normálne? Pretože ja som sa s takýmto niečim nestretla . Vopred ďakujem za odpovede(rady)

usb

V prvy rok dva je este normalne ze to nema pravidelne lebo hormony sa este netvoria uplne v rovnovahe a chvilku to trva kym sa to spravidelni. Na zaciatku to ma vela dievcat. Ja ked som to dostala prvykrat, tak na druhykrat som to opat dostala az o styri mesiace a poriadne :)
A ked ma stresy zo skoly, tak aj to jej mohlo sposobit meskanie. Len nech stale ma pri sebe jednu-dve vlozky, ak by to nahodou dostala necakane.

lucia238

no ja prvykrat v strnastich a druha prisla az o 8 mesiacov a potom to byvalo tak 3 aj viac mesiacov a nic mi lekari nezistili, po rokoch sa to upravilo, aspon ma dievca dlhsie pokoj, ale aj tak by som na prehliadku s nou sla na tvojom mieste. A nie ze dovolis, aby do nej napchavali nejake hormony, az potom by mala problemy ..ono sa to upravi samo, nestresuj, nech ma vzdy v taske co potrebuje, aby ju to neprekvapilo neprijemne, ked to pride..

SimonaaaA

Chudnut nechudne sle je to asi tym stresom pretoze sa stale niecoho boji rano ked ide do skoly a pri tom sa stale nauci ...Urcite sa poradim :-)
A nie tehotenstva sa nebojim a dakujem za pozitivnu radu :-))

demy

Stane sa...nezačala chudnuť? alebo nie je v strese? Niekedy sa stane, že to proste vypadne a má len 14 rokov. Poraď sa aj s lekárom. Veď tehotná azda v takom veku nie je, tak určite to bude len nejaký dočasný jav - stres, schudnutie, nejaké zmeny v tele. Nepanikár :-)

SimonaaaA

Akože prepáč ale s takym niecim som sa este nrstretla.Ano chapem ked meska u takychto dievcat 2-3 tyzdne ale 3 mesiace?